2777
2789
عنوان

ی سوال از متاهلا

342 بازدید | 21 پست

دوستان شما وقتی از خانواده همسرتون ناراحت باشین ب شوهرتون میگین بنظرتون گلایه کردن پیش همسر ک از خانوادش ناراحتین کار درستیه؟ اینم بگم همسرمن ادمیه ک هرچقدر گلایشون رو بکنی باز مقاومت میکنه و طرف اونارو میگیره و اصلا حق و ب من نمیده بدتر اونا پیشش عزیزمیشن اتفاقا همسر شما چجوریه ؟؟

انتقاد در زمان و مکانش

غیر زمان و مکان و بدون سیاست، خودت ادم بده میشی 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر خانواده همسرم خیلی خانواده محترمی هستن تا به حال چیز بدی ازشون ندیدم که بخوام گله کنم 

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

خب چون همسر شما اونجوریه فایده ندارع و فقد خودتونو کوچیک میکنین 

ولی بقیه ک ب حرف زناشون گوش میدن ارع ب نظرم گفتن درستع البتع نکه یکسره خدا بگی از کوچکترین کارشونم بگی ن فقد مسایل مهم چون زیاد بگی براش عادی میشه و گوش نمیده 

ولی وقتی یدچیزیو بگی میفهمه چقد ناراحت شدی ک گفتی

اینجا مردم تو رو با حرفاشون میکُشن ://  

نه خودمو میزارم جاش خوشم نمیاد معلومه ک اونم خوشش نمیاد

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜

اکثر مردا همینن درکل نباید پیش شوهر این حرفا زده بشه یا همونجا خودمون جواب بدیم یا با کسی قابل اعتماد نزدیکمون دردودل کنیم من خودمم چون خواهر ندارم ازبس توخودم میریزم بعضی وقتا مجبور میشم به شوهرم میگم 

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊

شوهر من طلبکار هم میشه.. میگه چرا رفتی یا زنگ زدی ک بهت اینو بگن؟ خواهرش دهنشو وا میکنه ب هرکی هر جی دوس داره میگه اونوقت همسرم میگه عب نداره اون اخلاقش اونجوریه ناراحتی نرو خ بابام

شما دو تا کار کن 

یکی اینکه پیش همسرت که نشستی یهو زنگ بزن به مادر شوهرت باهاش حرف بزن خوش و بش کن و موقعی که دوتایی هستین از خوبیاشون بگو بهش بفهمون که خانوادشو دوست داری بعدیشم اینکه یه موقع دیدی باهات رفتار کردن خیلی آروم و ریلکس به حالت گلایه بهش بگو و اینم اضافه کن که من مامانتو خیلی دوست دارم اما با این حرفشون ناراحت شدم واقعا