دوستان من دخترم ۱۷ ماهس . امشب بردمش شستمش بعد تا رفتم پوشکش بیارم پا شد راه رفت جیش زد😢😣… اونم راه رفت چندین نقطه فرش قطره ایی ریخت😢😢😢…. بعد فوری بلندش کردم بردم بشورمش برگشتم دقیق یادم نیس نقاطش…. ما نماز میخونیم خیلی برام نجس و پاکی مهمه …. چطوری باید کنم؟ یه سوال دیگم دارم حتی اگه یه نقطه باشه چطوری پاکش کنم؟؟؟
یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اونجاهایی که احتمال میدی رو بشور دیگه وقتی مطمئن نیستی با پارچ اب بشور طبق نظر مرجع تقلیدت اب کشی کن
برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
برای نماز حتما از سجاده استفاده کنید،با پای مرطوب و خیس تو خونه راه نرید،خشک باشه مشکلی نداره،فقط نماز حتما سجاده پهن کنید اگه بشوری هم که بهتره
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
ولی اگر فرشه کلا بشورش خیالت راحت بشه اگه محدودش رو نمیدونی
یک چیز دیگه اینکه اگر قطره ای ریخته باشه که نه ولی اگر کل دسشوییش ریخته روی فرش احتمال قوی به زیرشم پس داده روی زمین حواست باشه
برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
فک کنم اکر مطمینی چند جای فرشت نجس شده ولی دقیق نمیدونی کدوم نقاط باید کل اون محدوده رو آب بکشی.یه لگن زیرش بزاری وبا شلنگ که به آب کر وصله یه بار بگیری اون محدوده بعد فشار بدی آبشو بگیری وبا دستمال خشک کنی.چون نجاست به عین هست اگر به چشم خودت دیدی چند جای فرش نجس شده راهش همینه ولی اگر شک داری که اصلا نجس نیست