2777
2789
عنوان

دارم وابسته کسی میشم ک نه مال منه

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریک میگم 

از این ب بعد قراره بسوووزی و ب سوختنت قانع باشی 

اشک بریزی و  .....

خلاصه کنم زندگیت پر از حسرت و درد میشه 

هر  بیشتر میری جلو ؛بیشتر تو  حس حسرت و درد غرق میشی 

جالبه حتی نمیخوای کسی نگجاتت بده 

میخوای دنیا نباشه ولی اون باشه .....

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

متاهله متاهلی؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

ببخشید دهنت سرویسه منم اینطور شده بودم الان می بینم از صد که من ساخته بودمش اون ۴۰ بود! ولی خیلی اذیت شدم. مال من خداروشکر زن داشت وگرنه بدبخت شده بودم! (باهاش ازدواج کرده بودم)😂

بخدا کارای طلاقش چیزی نمونده ولی من درحد اون نیستم 

هيچى نگم بهتر

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
بهش فکر میکنم خودمو نمیتونم درکنارش تصور کنم چون هیچ جوره نمیشه ولی فکر کردن بهش برام خوشاینده

با خیال پردازی عمرتو ذهنتو سلامت روانتو خراب نکن. ببین همه برا موندن نمیان، خیلی ها یه مقطعی میان تو زندگی آدم و میرن، چه زن چه مرد، اینو قبول کن و بخودت زمان بده، زمان حالتو بهتر میکنه اگه تصمیم قاطع بگیری ک عمرتو حروم یه احساس بی نتیجه نکنی 

با فرهنگ سنتی حاکم بر ایران حتی اگر متاهل نباشخ خیلی سخت میشه میتونی باب آشنایی محترمانه با چهارچوب باز کن ببین ادمی هست که به این جور روابط بها بده یا کلا ارزش یائل نمیشه اگر نمیشه دوری کن از سرت میفته

بهش فکر میکنم خودمو نمیتونم درکنارش تصور کنم چون هیچ جوره نمیشه ولی فکر کردن بهش برام خوشاینده

اشتباه میکنید به فکر پر و بال میدی و اینه که بده 

مسیر تو عوض کن که نبینیش بعد فراموشت میشه 

و روزی میشه که به این حست میخندی و خدا رو شکر می‌کنی که ادامش ندادی