2777
2789

ما خونمون مشهده ولی خونه مامانم شیرازه من بارضایت همسرم اومدم خونه مامانم ولی الان یه ماهه زنگ نزده حتی عیدم زنگ نزد تبریک بگه اینم بگم پسرم یه سال و نیمشه حتی حال اونم نمیپرسه😞منم زنگ زدم جواب نداد ...هرچی مامانش میده گوش میده الویتش اونه 

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ماهه خونه زندگیت رو ول کردی شوهر مامانیت رو سپردی دست مامانش و رفتی برای خودت؟ خداقوتت بده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چرا اینهمه مسافت ازدواج کردید واقعااا چرااااا....

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی