2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه یکم امید بدی بهم اینکه چقدر خوندی پزشکی اوردی جقدر تست و چند ساعت درس خوندی من یازدهمم صفر نی ...

یازدهم که بودم روزی بین پنج تا هفت ساعت درس می‌خواندم میزان تستمم ۹۰ تا ۱۲۰ بود تقریبا 

خیلی استرس نداشته باش واسش خیلی آروم و روون بخون براش با پلنت برو جلو هر روز کارایی که به خودت قول دادی رو انجام بده ایشالا موفق میشی 

هیچ وقت هیچ وقت هم به خاطر ناراحتی هات جا نزن 

فقط بمون پای این کار تا آخرش 

شاید برای تو که میخوای کنکور بدی نرسیدن به برنامه ات معادل با خراب شدن تموم آرزوهات باشه اما من که از بیرون نگاه میکنم الان بهت میگم که تایم های دیگه ای در طول سال برای جبران مبحث نخونده ات هست فقط بمون و بخون ❤️🌱

سلام🌷 همین الان یادم افتاد فردا ثبتنام دلم لرزید💔 اونطوزی که باید پیش نبردم و از  خودم راضی ...

سلام 

امیدت به خدا باشه و تلاش هایی که تا الان کردی هر چند کوچیک 

توی این سه ماه آخر استرس همه بیشتر میشه و جا زدن ها هم بیشتر تو از اونا نباش 

بمون و بخون هنوز وقت هست 

یادت نره ماه آخر رو بزاری برای کنکور های سالای پیش واقعا کمک کننده اس 

امیدوارم موفق بشی 👊💯

اتاق عمل میخونم ولی نه رشتمو دوس دارم نه همکلاسیامو

دختر شادی بودم

دیگه خیلی وقته چشمام نمیخنده

سریع کارامو انجام میدم ک فقط بخوابم

کاش شرایط برام فراهم بود واسه کنکور مجدد میخوندم

۷ساله یه حاجتو از خدا میخوام میشه واسه رسیدن بهش یه صلوات بفرستید من باور دارم دعای شما واسم معجزه میکنه
اتاق عمل میخونم ولی نه رشتمو دوس دارم نه همکلاسیامو دختر شادی بودم دیگه خیلی وقته چشمام نمیخنده س ...

🥺💔

نمیتونی از تابستون شروع کنی واسش ؟ شروعش سخته ولی دستت میاد چجوری باید کنار بیای با دانشگاه و کنکور خوندن 

من یکی از دوستام تعهدی پزشکی قبول شده الان سرکلاس هم میاد برای کنکور هم میخونه

بهش فکر کن