سلام دوستان من ۲۰ سالمه سه سال پیش با یه پسر آشنا شدم از شهر خودمون که یه سال از من بزرگتره خیلی با هم خوب بودیم خیلیم دوسم داشت حدود ۹ ماه باهم بودیم اخریا بخاطر کنکور نمیتونستم زیاد باهاش حرف بزنم اونام خیلی گیر میداد به این موضوع ، تا اینکه خسته شدم از دستش با یه شماره دیگه پیام دادم بهش ک مخشو بزنم و همینو کنم بهونه واسه کات کردن ، وقتی بهش پیام دادم خودش اومد گف یه نفر بهم پیام داده یه چیزای عجیبی میگه بهش گفتم اگه نمیشناسی بلاک کن گف باشه حتی قسمم خورد ولی بلاک نکرده بود از اون طرفم هرچی سعی میکردم مخشو بزنم نمیشد دائم میگف یکیو دوست دارم بدونه اون نمیتونم زندگی کنم (منو میگف) بعد اینکه کلی اصرار کردم گف اگه میخوای باشی اونم باید باشه نمیتونم اونو کنار بذارم (ینی من) بعد شروع کرد حرفا مثبت هیجده زدن 🚶🏻♀️ در حد یه جمله ک منم همینو بهونه کردم کات کردم بعد یه هفته زنگ زد کلی گریه کرد و بچه بازی در اوردم و اینا من بخشیدم چند روز باهم بودیم ولی من انگار سرد شده بودم نمیتونستم مثه قبل باشم بهش گفتم اینو و کات کردم دوباره ، تو این سه سال چند باری پیام داد در حد احوال پرسی و دلم برات تنگ شده ...