2777
2789
عنوان

بنظرتون برگردم؟؟ :(

384 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من ۲۰ سالمه سه سال پیش با یه پسر آشنا شدم از شهر خودمون که یه سال از من بزرگتره خیلی با هم خوب بودیم خیلیم دوسم داشت حدود ۹ ماه باهم بودیم اخریا بخاطر کنکور نمیتونستم زیاد باهاش حرف بزنم اونام خیلی گیر میداد به این موضوع ، تا اینکه خسته شدم از دستش با یه شماره دیگه پیام دادم بهش ک مخشو بزنم و همینو کنم بهونه واسه کات کردن ، وقتی بهش پیام دادم خودش اومد گف یه نفر بهم پیام داده یه چیزای عجیبی میگه بهش گفتم اگه نمیشناسی بلاک کن گف باشه حتی قسمم خورد ولی بلاک نکرده بود از اون طرفم هرچی سعی میکردم مخشو بزنم نمیشد دائم میگف یکیو دوست دارم بدونه اون نمیتونم زندگی کنم (منو میگف) بعد اینکه کلی اصرار کردم گف اگه میخوای باشی اونم باید باشه نمیتونم اونو کنار بذارم (ینی من) بعد شروع کرد حرفا مثبت هیجده زدن 🚶🏻‍♀️ در حد یه جمله ک منم همینو بهونه کردم کات کردم بعد یه هفته زنگ زد کلی گریه کرد و بچه بازی در اوردم و اینا من بخشیدم چند روز باهم بودیم ولی من انگار سرد شده بودم نمیتونستم مثه قبل باشم بهش گفتم اینو و کات کردم دوباره ، تو این سه سال چند باری پیام داد در حد احوال پرسی و دلم برات تنگ شده ...

پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تو این مدت خیلی تو فکرش بودم خیلی دلم براش تنگ میشد اصن نمیتونستم با کس دیگه ای باشم هر بار تا مرحله اشنایی پیش میرفت و تمومش میکردم هم بخاطر ترس از خیانت هم اینکه نمیتونستم کسیو اندازه اون دوست داشته باشم تا اینکه چند ماه پیش با دوستام بودم گفتم یکی از دوستام زنگ بزنه بهش هم دلم براش تنگ شده بود هم میخواستم ببینم با دوستم رل میزنه یا نه . دوستم ازش پرسید تاحالا کسی تو زندگیت بوده اونم گف سه چار نفری بودن ولی هیچ کسو اندازه نفر اول دوست نداشتم (حتی اسمم گف) بعد دوستم بهش گف چرا کات کردین؟ اونم گف ادم درستی نبود هر دفعه با یکی بود (منننن :/) این تموم شد فردا شبش زنگ زدم بهش گفتم اون چ حرفی بود پشت سر من گفتی گف نه من اینو نگفتم دروغه من یه چی دیگه گفتم در صورتی که خودم با گوشای‌خودم شنیدم حتی دوستامم بودن ...

پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن🕊

تجربه ی مشابهی داشتم البته یه بار خودش خیانت کرده بود بعدش اومد و هزاااار جوره خواهش و التماس کرد از خانوادش واسطه اومدن بخشیدم بعد یه ماه با دوتا پیج فیک مخشو زدم😅 بعدش دیگه تموم شد رفت... خودشم گفت که ادم اشغالی هستم لیاقت تورو ندارم منو ببخش دیگه سراغت نمیام...