سلام شبتون بخیر.من فردا تولدمه.بعد بعدازظهر دیدم که همسرم اومد درصورتیکه قراربود پنجشنبه بیاد که بریم خونه تهرانمون.درزد من بازکردمو گفت تولدت مبارک.حالا قیافه من از اینایی که با ی من عسلم نمیشه بخوریشون چون قهر بودم باهاش حدود یک هفته میشه.حالا قضیشو تو بقیه کامنتا میگم.خلاصه گفت من عاشقتم نمیتونم مثله تو بی احساس باشم اونیکه بیشترین ضربه رو میخوره از این همه احساس و علاقه منم اما دوستدارم تحمل قهرتو ندارم.خلاصه کنم که هنوز شاید باورتون نشه اما من تو قیافه ام😂😂کیکم از تهران اورده بود با کادو و اینا.دلم واقعا یه لحظه سوخت واسش واسه اینکه کیک خراب نشه کلی یخ گذاشته بود دورش چون این خونمون فاصلش با تهران حدود ۱.۵ ۲ساعته.یکم کامنت گذاشته بشه عکسارو میزارم که نره گوگل.جریانم تو کامنتام میگن بگید حق دارم هنوز تو قبافه باشم یا نه😘😘😘
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
فک کنم فقط منم ک حال و حوصله قهر و این چیزا رو ندارم
من خیلی کینه ایم خیلییییی.حالا سر یه چیزیم قهر کردم تعریف کنم همه میگنمقصر تویی
Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃
زاد روزت خجسته استاتر . جالبه چون فردا تولد منم هست
من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، پور زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام... من لرم تاریخ من پر افتخار بختیاری ، مینجایی ، کلهرم ، لک زبان ، بویراحمدی ، لیراوی ام ، وارث کاسیت و ایلامم ، لرم ... لرم فرزند کوروش بزرگ از تبار آریایی ، ریشه در ایلام و کاسیت دارم ...ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی ... شکر یزدان دختری ایرانی و لر زاده ام😍(بیدار شو پدر ، وطن درد داره🖤) .... من دختری از قوم لر ، ایل بویراحمدی ( بویری ها کمانداران گارد جاوید هخامنشی ) ، طایفه آقایی ، بابکانی (اردشیر بابکان بنیان گزار سلسله ساسانیان ) .... من نژاد پرست نیستم ولی خوشحالم که در کشور و قومی با الگوریتم فرهنگی و انسانی خوبی بدنیا اومدم و فرزند این بزرگان هستم : پادشاه ناپیرشیا و ملکه ناپیراسو ایلامی ، کوروش بزرگ ، شاهزاده آتوسا ، دریا سالار آرتمیس ، سردادر آریوبرزن ، سردار یوتاب ، بویر هخامنشی ، پادشاه کامناسکرس ، اردشیر بابکان ، شاهپور ساسانی ، بهرام یا بویر ساسانی ، پیروز نهاوندی ، بهرام چوبین ، سردار گیلویه لر ، ابوطاهر لر گناوه ای ، اتابکان لر ، کریم خان لر زند ، بهادر السلطنه لر بویراحمدی ، رئیس علی لر دلواری ، کی لهراسب لر بویراحمدی ، بی بی قدم خیر لرستانی ، سردار اسعد و بی بی مریم و شیر علی مردان لر بختیاری ، میرزا محمد خان لر بوشهری ، غلام رضا خان لر ایلامی( لرستان پشت کوه) ، خان طلا لر بهمئی ، ولی خان لر ممسنی (فارس)، منصور خان لر باوی ، خسرو خان و ناصر خان و عبدلاخان لر بویراحمدی ،بی بی خانغزی لر بویراحمدی ، کدخدا محمدتقی لر بویراحمدی ) کاربر سال ۹۷