2777
2789
عنوان

درسخونا بیان !

175 بازدید | 27 پست

بیاین برای اینکه درس هامون بهتر بشه و از رشته خوبی دربیاییم 

هرروز زمان بزاریم بشینیم درس بخونیم و سعی کنیم هرروز پنج دقیقه هم که شده بیشتر از دیروز باشه! هووووم؟ موافقین یا نه ؟ یا پیشنهاد بدین ؟!

💓 Be Lovely 💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتت چیه؟چند سالته؟

درس خوندن یه اصولی داره ۴۵ دقیقه درس ۱۵ دقیقه استراحت 

هرروز اسکیم و اسکم و تغییر پوزیشن

تست زدن درست و اصولی و خیلی چیزای دیگه که یه مشاور خوب براش لازمه

برنامه ریزی که سطوح مختلفی دارن

الکی که نیست وگرنه الان همه نخبه بودن😂

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........
مخالفم چون اپک سطح تولید نفت خودشو کاهش داده حالا چرا ما افزایش بدیم هان❤😂😄😄

ماذا فازا چازا هازا

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
من همین که بتونم شروع کنم و ادامه بدم حتی روزی نیم ساعتم هنر کردمممم🫂🥲

قبول دارم شروعش سخته ولی اگه یک هفته هرروز درس بخونی دیگه سخت نیس 

و اینکه هدفم اینه که دانش اموزا هر پایه ای که هستن انگیزه بگیرن ومشتاق بشن و مثل مسابقه سعی کنن خودشونو اروم اروم جلو بکشن

💓 Be Lovely 💓
رشتت چیه؟چند سالته؟ درس خوندن یه اصولی داره ۴۵ دقیقه درس ۱۵ دقیقه استراحت  هرروز اسکیم و اسکم ...

خب من کجا گفتم عین خر بی وقفه درس بخونین ؟ گفتم به هر روشی که عادت کردین درس بخونین 

یه چیزیم بگم در مورد خودم من اصلا استراحت نمیکنم موقع درس خوندن چون حسش میره و سخت میشه تمرکزمو جمع کنم رشتم تجربیه کلاس یازدهمم

💓 Be Lovely 💓
خب من کجا گفتم عین خر بی وقفه درس بخونین ؟ گفتم به هر روشی که عادت کردین درس بخونین  یه چیزیم ...

من امسال چهارمین کنکورمه 

ون ا الان نتیجه نگرفتم و درسم نخوندم میخوای موفق بشی سعی کن خودتو محدود کنی ،محکم و با تراده باش