2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اوایل اسفندماه  کل شهر من و شهرهای دورو بر درگیر کرونا شدن .  سرفه ها هم تمومی ندارن . چندین بار سرم و امپول زدن  اصلا یه ذره  تاثیر نداشته 

من خودم  روتارین خوردم . دمنوشه داروخانه میفروشه 

التادین خوردم 

چای علف کوهی و اویشن خوردم 

کلی شربت دکستورومتورفان و  خلط آور خوردم .

الان هم  لوراتادین ۱۰ میخورم . باز لوراتادین بهتر هس .‌کم کرده سرفه هامو..

شیمیایه  کرونا هم نیست . مگه میشه  ۱ ماهه هیچکس خوب نشده 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین یه انار رو میذاری داخله یه ظرف میذاری توو فر تا وقتی که داخلش بپزه بعد میای کلا پوستشو میکنی داخلش باید پخته شده باشه و لعاب دار شه بعد میریزی تو میکسر با خیلی کم آب بعد میریزی توو یه ظرف چون تلخه عسل قاطیش میکنی و هروز دو سه قاشق بخور سرفت خوب میشه قطعا.

ببین یه انار رو میذاری داخله یه ظرف میذاری توو فر تا وقتی که داخلش بپزه بعد میای کلا پوستشو میکنی دا ...

من اینم امتحان کردم  زمانی که یه بار سرفه هام شدید بود.اونم خوبم نکرد :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .