2777
2789

من همسرم خوشش نمیاد من تو گوشیم روبیکا یا تلگرام واینستاگرام داشته باشم منم دیروز تو یه تبلیغی زده بود ک روبیکا اشتراک رایگان داره بخاطر اون من تو گوگل زدم روبیکا اورد زده بود شمارتو بزن کد بیاد برات منم زدم کد اومد و باز شد اون فیلمی ک میخواستمو پیدا نکردم دراومدم و تموم شد من فک نمیکردم ک پیامش ب همسرم بره ولی رفته بود امروز زنگ زده روبیکا نصب کردی منم براش توضیح دادم ولی معلوم بود ک ناراحت شده الان چیکار کنم یکمی استرسی شدم میگم بهم مشکوک نشه 🤔یانیاد تو خونه یه دعوایی چیزی راه بندازه لطفا راهنمایی کنید شما اینجور مواقع چیکار میکنید

ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔        توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@دلبراماوحشی  @ملوسکمهربون  @دلبروحشی۸۴۸۴  

ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔        توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭
همین توضیحی که به ما دادیو به شوهرت بگو

خب پشت گوشی بهش توضیح دادم ولی بازم حس کردم ناراحته

روبیکا🥴🥴🥴🥴🤦🏻‍♀ حالا اینستا ی زیاد شنیدم اجازه نمیدن روبیکا چی داره ک سخت گیری میکنه!!

کلا حساسه نمیدونم والا 

وااااااااااا خودش داشته باشه تو نداشته باشی ،اصلا چرا نباید تو شبکه های اجتماعی عضو نباشی،این چه کاریه چرا قبول کردی اصلا؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

حقیقتش انقدر عاقل و بالغ هستم که شوهرم برای برنامه های مجازیم تصمیم نگیره  خصصصصووووصصصصااااا ...

منم عاقل و بالغ هستم ولی ایشون روی این موارد خیلی بیش از حد حساسن