من همسرم خوشش نمیاد من تو گوشیم روبیکا یا تلگرام واینستاگرام داشته باشم منم دیروز تو یه تبلیغی زده بود ک روبیکا اشتراک رایگان داره بخاطر اون من تو گوگل زدم روبیکا اورد زده بود شمارتو بزن کد بیاد برات منم زدم کد اومد و باز شد اون فیلمی ک میخواستمو پیدا نکردم دراومدم و تموم شد من فک نمیکردم ک پیامش ب همسرم بره ولی رفته بود امروز زنگ زده روبیکا نصب کردی منم براش توضیح دادم ولی معلوم بود ک ناراحت شده الان چیکار کنم یکمی استرسی شدم میگم بهم مشکوک نشه 🤔یانیاد تو خونه یه دعوایی چیزی راه بندازه لطفا راهنمایی کنید شما اینجور مواقع چیکار میکنید
ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔 توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭
ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔 توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭
حقیقتش انقدر عاقل و بالغ هستم که شوهرم برای برنامه های مجازیم تصمیم نگیره خصصصصووووصصصصااااا ...
منم عاقل و بالغ هستم ولی ایشون روی این موارد خیلی بیش از حد حساسن