من همسرم خوشش نمیاد من تو گوشیم روبیکا یا تلگرام واینستاگرام داشته باشم منم دیروز تو یه تبلیغی زده بود ک روبیکا اشتراک رایگان داره بخاطر اون من تو گوگل زدم روبیکا اورد زده بود شمارتو بزن کد بیاد برات منم زدم کد اومد و باز شد اون فیلمی ک میخواستمو پیدا نکردم دراومدم و تموم شد من فک نمیکردم ک پیامش ب همسرم بره ولی رفته بود امروز زنگ زده روبیکا نصب کردی منم براش توضیح دادم ولی معلوم بود ک ناراحت شده الان چیکار کنم یکمی استرسی شدم میگم بهم مشکوک نشه 🤔یانیاد تو خونه یه دعوایی چیزی راه بندازه لطفا راهنمایی کنید شما اینجور مواقع چیکار میکنید
ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔 توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭
وااااااااااا خودش داشته باشه تو نداشته باشی ،اصلا چرا نباید تو شبکه های اجتماعی عضو نباشی،این چه کار ...
اینم حرفیه ولی چند بار دربارش بحث کردیم ولی بازم حساسه اونم بی دلیل
ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔 توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کارتو انجام دادی انهم متوجه شد دیگه سعی کن دربرابرش سکوت کنی تا بگذره و آروم بشه به خودت استرس وارد ...
اره ولی واقعا من نفهمیدم پیامش برای اونم میره وگرنه قصد نداشتم ک اونو بیدلیل حساس کنم
اره ولی واقعا من نفهمیدم پیامش برای اونم میره وگرنه قصد نداشتم ک اونو بیدلیل حساس کنم
دیگه ولش کن اگه چندتا داد هم زد سرتو بنداز پایین و توجه نکن تو زندگی مشترک از این اتفاقات کم نمیافته فقط رو خودت کار کن که با اینجور مسائل استرس نگیری
ولش کن اگه اومد خونه اصلا حرفشو پیش نکش تا چیزی بهت نگفته در این مورد حرفی نزن استرسم نگیر فو ...
چرا خودش دیوار داره با روبیکا ولی ب من اجازه نمیده نمیدونم چرا
دیگه ولش کن اگه چندتا داد هم زد سرتو بنداز پایین و توجه نکن تو زندگی مشترک از این اتفاقات کم نمیافت ...
چی بگم والا ن داد میزنه ن قهر میکنه فقط تیکه میندازه اذیت میشم
چرا خودش دیوار داره با روبیکا ولی ب من اجازه نمیده نمیدونم چرا
ببخشید لطفا از حرفم ناراحت نشو ولی ولی این قضیه دو حالت ییشتر نداره یا بهت اعتماد نداره یا یه چیزای ازت پنهون میکنه که نکنه از طریق فضای مجازی بفهمی،،اگه فقط یکیشو میگفت نمیخوام داشته باشی باز به هرحال مثلا میگفت اینستا دوس ندارم ادم میگفت خب فضاشو دوست نداره اما این که تو هیییییچ اپ و فضای مجازی نباضی خب چرا باید یه دلیل منطقی داشته باشه یانه
ببخشید لطفا از حرفم ناراحت نشو ولی ولی این قضیه دو حالت ییشتر نداره یا بهت اعتماد نداره یا یه چیزای ...
خب همیشه منم ازش میپرسم ولی جواب درس حسابی بهم نمیده
خب همیشه منم ازش میپرسم ولی جواب درس حسابی بهم نمیده
ببین من خودم روبیکا دارم،تگرام دارم،واتساب و نی نی سایت هم دارم،اما همسرم میگه دوست ندارم اینستا داشته باشی چون فضاش یه جوریه منم قبول کردم میگه بجز اینستا هرچی میخوای نصب کن اما شما از همش محرومی