leila_can مدیر عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 229 عنوان از دیشب فقط دارم به زمین و زمان... | مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 37 پست اخه چرا من باید الان سرکار باشمخانه داریم یجور بدهشاغلی یجورچرا ازین مرفهین بی درد نیستم😭 گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼 1402/01/14 | 06:53 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
leila_can مدیر استارتر عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 229 یکم کار کنی دوباره تنظیماتت بر میگرده.البته اگه کارت رو دوست داشته باشی. آروم باش. به این فکر کن که ... توکل برخدا گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼
leila_can مدیر استارتر عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 229 و منی ک دارم برای ازمون استخدامی میخونم کاش سال دیگه این موقع سرکار باشم بابا کاری نداره. باید رو درسای کارشناسی و دبیرستان عمومی ها قوی باشی گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼
leila_can مدیر استارتر عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 229 ساعت هفت خوبه که من از شش سرکارم تویه شرکت خصوصی چه حسی داری؟ منم یکمم سرکار بودم گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼
leila_can مدیر استارتر عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 229 استهرتر دیگههمینه باید رفت متم سرکارم و کلی خسته دیشب هم نخوابیدم بابا کاش راحتتر میشد پول درآورد گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼
leila_can مدیر استارتر عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 229 بعد از یه مدت که سابقت زیاد شد میبینی هم خانه دار بودی هم شاغل و دوبار بقیه خانه دارا کارکردی و در ق ... بخدا سرهمین نمیخام بچه دار شمهمینجوری زندگی سختهبچه داری فقط واسه خانم خانه دار خوبهاما به پول احتیاج دارم نرم سرکار پول نگه داری از بچه ندارمبرم سرکار زمان بچه داری گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼
leila_can مدیر استارتر عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 229 خب نرو اگ اینقدر اذیتی اینجوری ک علاقه نداری نمیتونی کار ارباب رجوع رو درست انجام بدی نیاز مادی گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼
وکی عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 9 چه حسی داری؟ منم یکمم سرکار بودم حس بدیع اماچه میشه کردبچه کوچیکم دارم واقعن سختمه
عجببببب عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 12087 نیاز مادی ❤️ بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد