2777
2789
عنوان

از دیشب فقط دارم به زمین و زمان...

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 37 پست
سخت نمیگیرم خب  اکثرا جنبه ی مثبت قضیه رو نگاه میکنم و میسنجم

درد اینه با خانه داریم نمیتونم کنار بیام یجور غصه میخورم 

گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼
ساعت کار ما از 7 الان سرکارم یچی بگو اروم شم لطفا. ینی دارم منفجر میشم

بیا بیرون بزار یه مرد بره سر کار خرج یه زندگی رو بده‌.شغل به این خوبی داری کلی وام میگیری بعد ناشکرم هستی

نی نی یار من کاربری سال ۹۰هستم.لطفا منو دیگه نترکون .با کاربری مامان امیر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لمروز دوشنبه است یعنی هفته ۴ روزه نه شیش روز. تو دلت بگو هر روز ۵ شنبه است اینجوری ناخودآگاه خوشحال میشی. کتاب هر روز ۵ شنبه است رو بخون

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بیا بیرون بزار یه مرد بره سر کار خرج یه زندگی رو بده‌.شغل به این خوبی داری کلی وام میگیری بعد ناشکرم ...

اخ اخ کدوم وام 

وام برای اون قدیمیاس ن جدیدیا

لمروز دوشنبه است یعنی هفته ۴ روزه نه شیش روز. تو دلت بگو هر روز ۵ شنبه است اینجوری ناخودآگاه خوشحال ...

نمیدونستم کتابی به این اسم هست

کل زندگیم جنگیدم و تلاش کردم الان حس میکنم دیگه بستمه

یکم کار کنی دوباره تنظیماتت بر میگرده.البته اگه کارت رو دوست داشته باشی. آروم باش. به این فکر کن که خیلیا آرزوشونه جای تو باشن. اشکال نداره که عصبی هستی. به خودت فشار نیار. ظهر برمیگردی خونه میخوابی.

خوب چشم به هم بزنی دو میشه تعطیل میشین چرا ناراحتی 

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz
الان راضی ای؟ با اون بخش بی پولی چجوری کنار میای؟  شاغلی هم پرستیژ داره اخه

بعد از یه مدت که سابقت زیاد شد میبینی هم خانه دار بودی هم شاغل و دوبار بقیه خانه دارا کارکردی و در قبال پول خستگی اومده و یه حسرت که چقدر زمان لذت جوانیت و بودن با بچه هات کوتاهتر بوده تنها چیزی که بهش فکر نمیکنی پرستیژ هست البته تجربه من بعد ۱۷سال کاره