2777
2789

جرش میدم

مهریمو میذارم اجرا

خونه و‌ماشینم که به ناممه

به خاک سیاه مینشونمش🤌🏻

محل کارشم میرم سلیطه بازی درمیارم ابروش بره😐

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان هیچ موردی ازش ندیدم وخیلی بهش اعتماد داشتم،

اعتمادمون دوطرفست واسه همین اصلا گوشیمون رمز پنهان نداره.امشب خوابم نمیبرد گوشیشو دستم گرفتم رفتم تو پیامهای تلگرامش دیدم پیام داده دونا عکس براش فرستادناونم یکیشو انتخاب کرده😔💔

بعدش هم اول۱۰۰تومن بابت معرفیش واریز کرده

بعد۳۰۰تومن مهر روزانشو 

دچباره ازش خواستن۲۸۰۰بریزه حسابشون به عنوان امانت،

شوهرم۸۰۰ریخته سراین بحثشون شده.

تا الان هیچ موردی ازش ندیدم وخیلی بهش اعتماد داشتم، اعتمادمون دوطرفست واسه همین اصلا گوشیمون رمز پن ...

واقعا تا حالا هیچی ازش ندیده بودی؟ یعنی رابطتون همه جوره خوبه و باز این کار و کرده؟! ببین چنان بلایی سرش بیار که اسمش یادش بره بزار ببین تا کجا میخاد پیش بره برو سر قرارش با اون زنه بعدم هر دوشونو آتیش بزن کثافت خائن 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
واقعا تا حالا هیچی ازش ندیده بودی؟ یعنی رابطتون همه جوره خوبه و باز این کار و کرده؟! ببین چنان بلایی ...

واقعا ندیده بودم،۱۷ساله ازدواج کردیم بهش اندازه چشام اطمینان داشتم،

الان بیشتر از اینکه عصبانی باشم قلبم شکسته و غم تو سینمه

چیزی به نامت هست؟وضعیت مالیت چجوریه؟ چرا باید پول تو دست و بالش باشه که بتونه اینکارا رو انجام بده؟ ...

نیست متاسفانهاصلا فکر نمیکردم روزی بخوام همچین تاپیکی بزنم،نمیدونم چکار کنم اصلا باورم نمیشه خداااااا😔😔😔😔😔