کاش بتونم،اینقدر غافلگیر شدم که فکر نکنم بتونم آدم سابق بشم، بمیرم برای بچم😭😭😭
عزیزم درک میکنم چی میگی متاسفانه خودمم چند سال پیش متوجه خیانت پدرم شدم ولی به مادرم چیزی نگفتم و بی سروصدا حل کردمش اما دیگه به هیچ مردی اعتماد ندارم به خاطر همین میخام برم سرکار و ی پس انداز مخفی از شوهرم دارم چون هیچکس غیر از خودت نمیتونه کمکت کنه این تجربه منه
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش میمردم وهیچوقت مجبور نمیشدم اینجوری قوی بودنم رو ثابت کنم، خدا بد امتحانم کرد خیلی بد وسخت
خدا ازش نگذره مطمئن باش دل شکستن گناه بزرگیه و تاوان پس میده تو فقط واگذار کن به خدا و نزار ازت سواستفاده کنه مدرک جمع کن که اگه اتفاقی افتاد دستت پر باشه میدونم الان شوکه شدی ولی شوهرت ی گوش مالی حسابی میخاد
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤