2777
2789

هیچوقت هیچوقت هیچوقت توی دعوا حرف از رفتن نکنید حتی اگه شوهرتون گفت برید اگه زندگیتونو رو دوست دارید اینکارو نکنید یک لحظه فقط به آینده کارتون فکر کنید نهایت برید توی اتاق و باهاش صحبت نکنید یه مدت

زن نباید هیچوقت خونه رو ترک کنه

اگه دعوا شد مرد باید خونه رو ترک کنه تا وقتی که آروم بشه

حالا اگه می تونی همون راه پله بمون تا ساعتی

بعدش برو خونه

زیاد کش ندین، به هر بهانه شد فضا رو آروم کنین و زندگی رو ادامه بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو خونه عزیزم اروم و بی سروصدا به نظر من اگه زن میبینه مرد حوصله و اعصاب درست حسابی نداره بهتره کمتر حرف بزنه یا بحث نکنه من خودم مثلا میبینم شوهرم نسبت ب بعضی مبحثا حساسه و حتی حق با منم باشه باهاش بحث کنم یا حرفشو پیش بکشم زوری خودشو ب بی حیایی میزنه ینی دیگه ادم باخودش میگه چه غلطی کردم این حرفو پیش کشیدم ی چیم طلب کار شدم پس دیگه باهاش بحث نمیکنم فقط سکوت میکنم ک خودش ی جیزایی رو حس میکنه و میدونه من وقتی سکوت کردم ینی از ی چی دلخورم

نرو به هیچ وجه برو خونه تاباهات حرف نزده حرف نزن غذاو ایناشم بده که شرمندش کنی وگرنه بدتر لج میکنه نرمش کن بعد راضیش کن برید مشاوره البته صبرکن چندروز بگذره بعد ها چون این روزابگی لج میکنه

منم یه نمونه شاید بدتر از شوهر شما رو خدا نصیبم کرده فکر میکنم بهتره باهاش زیاد بحث نکنین 

من اخلاقشو‌میدونم اصلا بحث نمیکنم خیلی جاها مجبورم خفه شم و نمیتونم از خودم دفاع کنم چون دفاع کنم میگه داری توجیه میکنی و‌یه دعوای بزرگ درست میشه البته من کلا تو حالت سکوتم و اگرم صحبت کنم خیلی اروم براش توضیح میدم اما اون متاسفانه … خیلی عصبیه 😔 

واقعا مریضه بچه ها؟؟ 😔 وای این کامنتو خوندم گریه م ده برابر شد 

مریض کدومه

اگه مریض بود جوری کتکت میزد نمیتونستی الان اینجا باشی یا پرتت می کرد بیرون

مگه بده که خودش رو سعی کرده یجوری آروم کنه عصبانیتش رو یه چیز دیگه خالی کرده

یکبار تو بحث همسرم گفت ناراحتی برو‌خونه بابات..منم بهش گفتم اگر قراره کسی بره همیشه تو هستی..واسه زندگی این‌همه حرف شنیدم و گریه کردم و زندگی رو ساختیم حالا من برم.. ناراحتی تو برو‌خونه مامانت اینا..انقد خندید...دیگه تا دعوا میشد میگفتم پاشو جمع کن برو‌خونه بابات🤭🤭...

الآنم پاشو آروم برو تو خونه ...خودش آروم بشه از کرده خودش پشیمون میشه..دعوا بوده دیگه یه چیزی گفته 

واقعا مریضه بچه ها؟؟ 😔 وای این کامنتو خوندم گریه م ده برابر شد 

نه عزیزم مریض نیست هر کسی ممکنه تو عصبانیت یه چیزی بگه دلیل نمیشه مریض باشه.ضمنا وقتی تو نی نی سایت مشکلتون رو میگین و همه هم یک طرفه قضاوت میکنه خیلی وقتا طرف شما رو میگیرن و ندونسته یه چیزی میگن ک ته دلت خالی شه.بعدشم هیچ وقت حرف از رفتن نزن که منتظر باشی بهت بگه نرو یا اگه رفتی هی منتظر باشی بیاد دنبالت.گفت از اتاق برو بیرون میگفتی خودم داشتم میرفتم قبل از اینکه بگی.ولی قرار نیست از خونه بری بیرون

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
یخ کردم 😔

خب برو خ نه. اتفاقا وقتی ببینه برگشتی آرومتر میشه تا اینکه فکر کنه این وقت شب تنهایی کجا رفتی بدتر عصبی میشه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
مریض کدومه اگه مریض بود جوری کتکت میزد نمیتونستی الان اینجا باشی یا پرتت می کرد بیرون مگه بد ...

ینی مریض نیست ؟ نه اصلا هیچوقت دست رو من بلند نمیکنه ولی یه جوری حرص میخوره ی جوری دستاشو‌فشار میده ی جوری خودشو میزنه خیلی ناراحت کننده س، مشکل قلبی هم داره ی بار سکته کرده ، الان بهم گفت تو باعث میشی من خیلی زود میمیرم 😔😔😔😔😔