2777
2789
عنوان

خانما بیاید یه راه حل بدین لطفا

157 بازدید | 7 پست

خونمون با خونه ی پدرشوهر و مادر شوهرم ۲کوچه فاصله داره،۷تا بچه داره که همشون ازدواج کردن،تمام خریداشون کارای دکترشون گردن ما افتاده،طوری شده همسرم سرکارو تعطیل میکنه میره به کارای پدرمادرش برسه درصورتی که حساب بانکی هم خالیه،هرچیم میگم نوبتی انجام بدین آخرش دعوا میشه بین من و شوهرم خیلی حرصمیخورم 

خب شاید اونا مسولیت پذیر نیستن اشکال نداره بزار ب پدر مادرش خوبی کنه عزیزم خدا عوضشو بهتون میده قطعا شوهری ک در حق پدر مادرش ایقد خوبه فردا روز در حد حق تو هم همینه نباید دعوا کنی دلتو صاف بگیر 

خداجونم همسرمو پسرای قشنگمو در پناه خودت حفظ کن 
خب شاید اونا مسولیت پذیر نیستن اشکال نداره بزار ب پدر مادرش خوبی کنه عزیزم خدا عوضشو بهتون میده قطعا ...

آخه عزیزم وضعیت مملکت اینطوری نیست که کار نکنی مغازه رو تعطیل کنی فردا از کجا بیاریم برای ادامه حیات؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عزیزم وضعیت مملکت اینطوری نیست که کار نکنی مغازه رو تعطیل کنی فردا از کجا بیاریم برای ادامه حیات ...

خدا بزرگه درست میگین ولی وقتی شوهرت کوتاه نمیاد باید بپذری گلم 😘

خداجونم همسرمو پسرای قشنگمو در پناه خودت حفظ کن 
تاپینگت الان دیدم  چند وقت ازدواج کردین؟ فقط وقتی زنگش میزنن میره یا نه دائم اونجا؟

۹ ساله ازدواج کردیم

هر روز میره سر میزنه کاراشونو انجام میده،منکه مخالف نیستم اما خب ۷ تا بچه ان،همشون باید مسئولیت پذیر باشن

۹ ساله ازدواج کردیم هر روز میره سر میزنه کاراشونو انجام میده،منکه مخالف نیستم اما خب ۷ تا بچه ان،هم ...

میفهمم چی 

درسته احترام به پدر مادر خوبه اما نه در حدی که بشه وظیفت مابقی اولادها خودشون از زیر بار مسولیت رها کنن .

توام نمیتونی بهشون حرفی بزنی ولی با آرامش با شوهرت صحبت کن بگو میدونم‌چقدر پدر مادرت را دوست داری منم خوشحال میشم بهشون رسیدگی میکنی اما بزار بقیه هم انجام بدن سه بار تو انجام بده یک بار بقیه اگه یه زمانی تو دستت بند بشه نتونی انجام بدی اونا هم نمیاد پس بزار یاد بگیرن.

قبول کردنش براش سخت فقط با سیاست و آرامش این کارهابا ناراحتی سرصدا حل نمیشه

میفهمم چی  درسته احترام به پدر مادر خوبه اما نه در حدی که بشه وظیفت مابقی اولادها خودشون از زی ...

باید تلاش کنم متوجه اش کنم از راهنماییت حتما استفاده میکنم مرسی عسل💝