2777
2789

سلام قشنگا

من یکساله ک ازدواج کردم 

درآمد خوبی دارم و از لحظه‌ای که وارد این زندگی شدم هر چی درآوردم خرج زندگی و همسرم کردم 

گرون ترین هدیه ها و چیزایی ک دوسداشت رو براش خریدم در حالی ک از اون هیییچ چیزی ندیدم

قبل از عید ۶۰ میلیون پول بهش دادم و بعدش ی بحث پیش اومد و اون هر چی دلش خواست بهم گفت 

خیلی برام سخت بود خیلی

من هزار تومن برای خودم و آرزو های خودم خرج نکردم و با حرفاش خورد شدم در حالی ک برای جمع کردن پولی ک بهش داده بودم رسما جرررر خورده بودم از بس فشرده کار کرده بودم

از اون روز ب بعد کاملا شکستم 

خیلی حالم بده سرکار نرفتم و نمیتونم برم 

انگار اصلا دیگه نمیتونم ادامه بدم

دلم می خواد تو حالت سکون بمونم 

خیلی خیلی حالم بده 

اینقدر ک حتی ب جدایی فکر میکنم 

به نظرتون باید چیکار کنم 

کار کن و دیگه براش چیزی نخر و کمکی نکن 

در صورتی که کاری برات کرد جبران از اونطرفم نزار حسرت چیزایی که دوس داری به دلت بمونه برا خودت خرجش کن چون تو زحمتشو کشیدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو الان خیلی کلی توضیح دادی 

یخورده ریز تر 

اون بحث تون سر چی بود ؟

کی مقصر بود و شروع کرد ؟

اول از همه فقط اینو بگم ک دیگ هیچ وقت این کارو نکن و پول واسع شوهرت جمع نکن 

واسه خودت جمع کردی جمع کن اما شوهرت ن

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
خب تو الان خیلی کلی توضیح دادی  یخورده ریز تر  اون بحث تون سر چی بود ؟ کی مقصر بود و شر ...

بحث سر همون پول بود 

ک بخاطرش خیلی خسته شده بودم 

در واقع صحبت و دربارش باژ کردم تا یکم ارومم کنه و بگ ک ممنونه یا قدرمو میدونه 

ولی اون صداشو برد بالا و شروع کرد ب بحث راه انداختن 

دوباره کار و کن و این بار برای خودت 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
فشار و ضربه ای ک بهم خورده باعث شده  اصلا دیگه هیچ آرزو و هدفی نداشته باشم  برای همین می ...

برای خودت کار کن برای اینکه رو پای خودت وایسی بهش محتاج نباشی فکر کن الان خیلی ها آرزو دارن که شاغل باشن خیلی ها آرزو دارن جای تو باشن کار کن برای آرزوهات

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

منم عین توام ولی شاغل نیستم  تازه میخوام برم دانشگاه  نمیدونم چی پیش بیاد ولی یه دختر یکساله دارم فک میکنم جدا بشم  خوشبخت‌ترم دعا کن زودی بتونم مستقل شم

صلوات