2777
2789
عنوان

۱۳ای که به در نشد

400 بازدید | 23 پست

رفتیم بیرون نزدیک اذان بود، یکم تو پارک قدم زدیم چقدر خانواده های پرجمعیت و باحالی توی پارک بودن، چقدر جوونای پایه تو جمعشون داشتن، توپ آورده بودن بازی میکردن، پر نو جوونای شر و بامزه بود پارک. دلم گرفت از غربت و بی کسی.

یکم نشستیم. 

اذان داد،

برگشتیم خونه. و من هزار بار آرزو کردم دختر دوسداشتنی یکی از اون خانواده ها باشم که با بچه های خاله ها و عموهام روی اسکیت بورد تو پارک ویراژ میدم. 

همین.

واقعا چرا؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییی دقیقاااا منمممم میخوام تاپیک بزنم میگه بیشتر از شیش تا نمیشه

وای چقدر همسن من اونجا بود صدتی قهقه هاشون که میومد بعض گلومو گرفت چشام خیس شد برای اینکه مامانم چیزی نگه مجبور شدم یجای دیگه یکم راه برم سبک شم بیام:)) 

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))
واییییی دقیقاااا منمممم میخوام تاپیک بزنم میگه بیشتر از شیش تا نمیشه وای چقدر همسن من اونجا بود صدت ...

ولی من دیگه داره ۳۰ سالم میشه، نوجوونیم مثل باد گذشت

واقعا چرا؟!
ما و همه خانواده هامون احترام ماه مبارک رمضان نگه داشتیم خیلیا فقط برا افطار رفتن هیچ حسرتی ...

ماهم برا افطار رفتیم

ولی به کسایی که روزه نگرفته بودن خیلی بیشتر از ما خوش گذشت... میدونم ربطی نداره ولی.. هعی

ما کل تعطیلات خونه بودیم

چون داداشم خیلی اذیت میکنه رفتارش بده و پرخاشگره

با همه تو گارده

سالای اول زندگیش زنش کوفتمون میکرد الان زنش خوب شده خودش بدتر شده

دامادا بیان بدخلقی میکنه کسی جرات نداره بگه بخنده

بخاطر همین خانوادمون نشده مثل آدم عروس و داماد و خواهر برادر دور هم جمع شیم

خواهر مجردم دوتا دارم اونام ساز مخالفن

کلا تعطیلات دلم منفجر شد از غصه و حسرت

سلام بر آن‌ها که روزگار بر آن‌ها سخت گرفت، اما آن‌ها بر هیچکس سخت نگرفتند🌱
ما و همه خانواده هامون احترام ماه مبارک رمضان نگه داشتیم خیلیا فقط برا افطار رفتن هیچ حسرتی ...

این بنده خدا ها هم بیشتری از همون عصر اومده بودن برا افطار، یه چیز قشنگم که دید این بود که م دم اذان پا میشدن نماز میخوندن روی جاشون

واقعا چرا؟!
ولی من دیگه داره ۳۰ سالم میشه، نوجوونیم مثل باد گذشت

منم کم از سی ساله ها ندارم از لحاظ بی حس بودنم و نداشتن شور و نشاط همسنای من چقدر شاد خوشحال بودن هربار صدای خنده دخترا و پسرای نوجون میومد بغض بود که گلوی منو میگرفت هربار فامیل ها و خانواده های صمیمی رو میدیدم...