2777
2789
عنوان

۱۳ای که به در نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 23 پست

یادش بخیر چن سال پیش ما و تانواده خالم میرفتیم بساط کیایو و بازی تا عروب خسته کوفته میگشتیم 

والان پدرم که مرده مادرم خونه نشین و مریص بچه های خاله هرکدوم یه وری ..چن سالی میشه سینزره بدرمون دیگه مرده ...امسالم که قهر بودم باشوهر با پسرم دوتایی رفتیم خیابونارو چرخیدیم فقط😒

منم کم از سی ساله ها ندارم از لحاظ بی حس بودنم و نداشتن شور و نشاط همسنای من چقدر شاد خوشحال بودن هر ...

کار بدی نکن ولی خوش باش که بعدا حسرت نخوری

واقعا چرا؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم برا افطار رفتیم ولی به کسایی که روزه نگرفته بودن خیلی بیشتر از ما خوش گذشت... میدونم ربطی ندار ...

بستگی داره نگاهت چجوری باشه

خوشی و ناخوشی از هر چیزی به نوع درک آدما از اون داره

هر چیزی اگه نوع درکت ازش خوب باشه برات لذت بخش ترین تو دنیا میشه، و برعکس اگه درکی که ازش داری بد باشه دردناک ترین یا منفورترین چیز در دنیا برات میشه

احساسی که امروز وقت اذان مغرب داشتم با هیچ چیزی عوض نمی کنم

یادش بخیر چن سال پیش ما و تانواده خالم میرفتیم بساط کیایو و بازی تا عروب خسته کوفته میگشتیم  و ...

کلا از یه جایی به بعد جمع و خانواده دیگ مثل قبل نمیشه

واقعا چرا؟!
واقعا دلم برای پسرم میسوزه فقط،هیچوقت اون حسوجال تجربه نمیکنه ...همش،سرش تو تبلتو بازی وکامپیوتری

آره  خود ما هم بیشتر درگیر همین موبایل و ایناییم، انگار دنیا داره میره و ما جا میمونیم از زندگی کردن، یه روزم سرمونو از گوشی میاریم بیرون میبینیم موهامون سفید شده

واقعا چرا؟!
بستگی داره نگاهت چجوری باشه خوشی و ناخوشی از هر چیزی به نوع درک آدما از اون داره هر چیزی اگه نوع د ...

دعوای پدر و مادرم و من

(حالا نکته جالب اینجاس طلاق گرفتن)خواهر مریضم که هی میاد منو کتک میزنه

و همزمان دیدن  خوشی های دیگران

اینو چجوری مثبت ببینم؟ 

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))