2777
2789
عنوان

باردارم یک تیکه گوشت دفع کردم یعنی سقط کردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 48950 بازدید | 478 پست
متاسفانه شاید جنین بوده باشه برو سونو بده فردا بازن دیگه باید شیافت و امپول میزدن بهتون ک سقط نشه چق ...

مثلا چیکار میکنند برام 

دفعه قبلی با آمبولانس منو بردن بیمارستان هیچ کاری نکردن حتی یک دونه شیاف بهم ندادن 

بیشرف ها هیچ کاری انجام نمیدن اینجا

عزیزم به احتمال خیلی زیاد سقط کردی 

باید سونو انجام بدی که اگر بقایا مونده زودتر کاری کنی دفع بشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه شاید جنین بوده باشه برو سونو بده فردا بازن دیگه باید شیافت و امپول میزدن بهتون ک سقط نشه چق ...

عزیزم شما هم لطفا کامنتی که بالا گذاشتم رو بخون و به این بنده خدا استرس و عذاب وجدان وارد نکن ناخواسته.  میدونم از رو دلسوزی و دوستانه گفتی شما، اما باور کن من خیلی تحقیق کردم در این زمینه. شیاف و آمپول تو هفته های پایین و قبل از تشکیل قلب اصلا درست نیست.

ببین عزیزم اون سیستمی که میگی مزخرف اتفاقا خیلییی بهتر از سیستم خیلی از پزشک‌های اینجاست که برای خوش ...

سیستم پزشکی اینجا خیلی داغونه شما از دور هستین آنقدر اینجا سیستم افتضاحه که من امروز با درد شدید موندم خونه 

همه اینجا دارن مینالن از سیستم پزشکیش 

هیچ غلطی برای مریض نمیکنه منو با حال بد بردن بیمارستان ولم کردن روی یک صندلی به حال خودم 

اینهمه زن باردار تو ایران هست خونریزی میافته با شیاف و‌امپول بچه رو‌نگه میدارن آخر هم بچه صحیح و‌ سالم دنیا میاد کلی خودم اطرافم داشتم 

مثلا چیکار میکنند برام  دفعه قبلی با آمبولانس منو بردن بیمارستان هیچ کاری نکردن حتی یک دونه شی ...

شاید جنین نبوده باشه فردا سونو بدید معلوم میشه دیگه..

اگر میدادن سقط نمیشد کاش تایپیک می‌زدین یکی مثل من ک میدونست یا من میدیدم میگفتم میخریدی بزنید عزیزم

برای زندگی اونجایید یا تفریح میگن دکترای اونجا بهترن ولی انگار نه ک

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
شاید جنین نبوده باشه فردا سونو بدید معلوم میشه دیگه.. اگر میدادن سقط نمیشد کاش تایپیک می‌زدین یکی م ...

چی رو میگفتی میخریدم؟صدبار تو تاپیکها سوال کردم همه گفتن شیاف پروژستون باید بزاری اونم بدون نسخه بهم اینجا نمیدن

اینقدر تو تاپیک قبلت ناشکری کردی که سقط شد دیگه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
عزیزم شما هم لطفا کامنتی که بالا گذاشتم رو بخون و به این بنده خدا استرس و عذاب وجدان وارد نکن ناخواس ...

موقعه ای ک بچه داره میوفته دیگه تشکیل قلب و اینا مهم نیست بمونه فقط تشکیل قلبم میشه همه اینا دروغه روزانه هزاران نفر ای یو ای یا ای وی اف میکنن یا باردار میشن خونریزی میگیرنشون استفاده میکنن امپول و شیافت چطور تشکیل میشه قلبشون براشون په نمونه‌ من یکی بودم که تا نه ماه زدم بخاطر لکه بینی امپولم زدم تازه

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭