2777
2789
عنوان

باردارم یک تیکه گوشت دفع کردم یعنی سقط کردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 48946 بازدید | 478 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا چون خونریزت بادردبوده سقط شده

چهار ساعت درد وحشتناک همراه خونریزی داشتم بعد درد و خونریزی قطع شد بعد از حدود ده ساعت بدون هیچ درد و خونریزی یک نکن گوشت چهار سانتی دفع کردم تو گوشت پر خون بود 

چی رو میگفتی میخریدم؟صدبار تو تاپیکها سوال کردم همه گفتن شیاف پروژستون باید بزاری اونم بدون نسخه بهم ...

همین شیافت منظورم بود ای بابا چی بگم عزیزم انشالله جنینیت نبوده باشه

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
اونجا خانم ها طبیعی رایمان میکنن یا سزارین  اطلاع دارین؟؟

بله اطلاع دارم 

اینجا نوع زایمان اختیاریه کاملا خانوم همکلاسی ام گفت میخوام سزارین بشم راحت قبول کردن 

منم میخواستم سزارین بکنم که متاسفانه اصلا به اینجاها نرسیدم 

هم نوع زایمان اختیاریه هم شیردهی یعنی اگر نخوای شیر بدی کاری ندارن با شیرخشک موافقن

دیگه اون اولش گفته دیگ

هیچ ربطی نداره 

کلی خانوم هستن ناخواسته باردار میشن هزار تا کار میکنند تا بچه بیافته اما بچه هیچی اش نمیشه صحیح و سالم هم دنیا میاد اونا ناشری نمیکنند؟

بعد خانم‌هایی هستن که با هزار تا نذر و‌نیاز و چله گرفتن باردار میشن اما سقط میشه 

سقط شدن یا موندن مسیله پزشکیه ربطی به ناشری نداره عزیزم

چهار ساعت درد وحشتناک همراه خونریزی داشتم بعد درد و خونریزی قطع شد بعد از حدود ده ساعت بدون هیچ درد ...

احتمالاسقط شده این چندروزمواظب سلامتی خودت باش غذای گرم بخوراستراحت کن  الان خونریزی داری؟

بله اطلاع دارم  اینجا نوع زایمان اختیاریه کاملا خانوم همکلاسی ام گفت میخوام سزارین بشم راحت قب ...

نا امید نباش شاید جنینت نبوده ... الان افتادی رو خونریزی ؟‌

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
بله اطلاع دارم  اینجا نوع زایمان اختیاریه کاملا خانوم همکلاسی ام گفت میخوام سزارین بشم راحت قب ...

یا مثلا ترجیح پزشکیشون چیه شری خشک ارجح میدونن یا شیر مادر؟

یا سزارین بهتر میدونن یا طبیعی را؟

یعنی پیشنهاد پزشک هاشون چیه

بعد معمولا خانم ها چه زایمانی انتخاب میکنن؟؟ و هزینه سزارین و طبیعی چقدر فرق داره

همش رایگانه طبیعی و سزارین کاملا رایگانه اینجا 

واقعیت در جریان نیستم دقیق چون مدت طولانی نیست که اینجا هستم 

ایرانی ها رو‌ میدونم بیشتر تمایلشون به سزارین هست 

یکی از دوستام گه قدیمی هست اینجا دوستش دندون پزشکه بهش گفته بود خود پزشکها اینجا هم برای خودشون بیشتر سزارین رو میپسندن