عزیزم حساب ایشون که مشخص بود از همون کامنت اولش من بهش گفتم اصلا حرفی ندارم باهاتون چون منبع اطلاعاتشون با همون حرفی که زد تو غرب زنها رو قلاده میبیندن مشخص بود حالا یا نفعش تو این حرفها بود یا شرایط زندگی خودش
بعضی آدمها وقتی دهنشون باز میشه کلا جوری خودشونو و بی اطلاعاتی شونو نشون میدن که نیاز به بحث باهاشون نداریم سطحشون از همون کلامشون و سطح گفتارشان پیداست من بهش گفتم قضاوت با بقیه چون کاملا حتی هم فکرهاشون قطعا نمیتونند حرفهای ایشون رو بپذیرن برعکس با همون کلام خودش داره ایده شو زیر سوال میبره اخه چرا باید با این آدم بحث کنم حتی منو ریپلی کرد جوابشو ندادم
نه ایشون قراره منو قانع کنه نه من ایشون رو پس بحث هم انرژی هدر دادن بیخوده
همین امروز تو یک تاپیکی دیگه بحث بین خانوم شاغل و خانه دار بود یک خانوم مخالف نظر من داشت خوب با هم محترمانه هم بحث کردیم ایشونم دلایلی داشت منم دلایل داشتم اصلا بحث منطقی بود چرت و پرت نبود نه من راه برگشت از مسیر زندگیم رو دارم نه اون خانوم که طرفدار خانه داری بود هر کدوم مسیر خودمونو رفتیم درست یا غلط به اینجا رسیدیم به نیمه زندگیمون رسیدیم دیگه برای همین هم قرار نبود همو قانع کنیم اما من بحث میکردم باهاش چون میدونم صد نفر دیگه دارن این تاپیک رومیحونند و اونا اول مسیر هستن حرفهای ما روشن میکنه و آگاهشون میکنه پس بحث میکنم
اما تو تاپیکی که اون کاربر غم بی پایان داشت در مورد حق زن و وظایف زن میگفت خودش هم میدونست داره چرت میگه حتی یک دلیل هم نیاورد برای حرفش داشت آسمون به ریسمون میبافت هر کسی هم اون تاپیک رو بخونه قشنگ حرفهای خودش بر علیه خودش بود پس اصلا وقتمو و انرژیمو با بحث کردن با این آدم هدر ندادم