2777
2789
عنوان

باردارم یک تیکه گوشت دفع کردم یعنی سقط کردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 48845 بازدید | 478 پست

سلام

لطفا تاپیکاش رو بخون

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاملطفا تاپیکاش رو بخون

عزیزم حساب ایشون که مشخص بود از همون کامنت اولش من بهش گفتم اصلا حرفی ندارم باهاتون چون منبع اطلاعاتشون با همون حرفی که زد تو غرب زن‌ها رو قلاده  میبیندن مشخص بود حالا یا نفعش تو این حرف‌ها بود یا شرایط زندگی خودش 

بعضی آدم‌ها وقتی دهنشون باز میشه کلا جوری خودشونو و بی اطلاعاتی شونو نشون میدن که نیاز به بحث باهاشون نداریم سطحشون از همون کلامشون و سطح گفتارشان پیداست من بهش گفتم قضاوت با بقیه چون کاملا حتی هم فکرهاشون قطعا نمیتونند حرفهای ایشون رو بپذیرن برعکس با همون کلام خودش داره ایده شو زیر سوال میبره اخه چرا باید با این آدم بحث کنم حتی منو ریپلی کرد جوابشو ندادم 

نه ایشون قراره منو قانع کنه نه من ایشون رو پس بحث هم انرژی هدر دادن بیخوده 

همین امروز تو یک تاپیکی دیگه  بحث بین خانوم شاغل و خانه دار بود یک خانوم مخالف نظر من داشت خوب با هم محترمانه هم بحث کردیم ایشونم دلایلی داشت منم دلایل داشتم اصلا بحث منطقی بود چرت و پرت نبود نه من راه برگشت از مسیر زندگیم رو دارم نه اون خانوم که طرفدار خانه داری بود هر کدوم مسیر خودمونو رفتیم درست یا غلط به اینجا رسیدیم به نیمه زندگیمون رسیدیم دیگه برای همین هم قرار نبود همو قانع کنیم اما من بحث میکردم باهاش چون میدونم صد نفر دیگه دارن این تاپیک رو‌میحونند و اونا اول مسیر هستن حرفهای ما روشن میکنه و آگاهشون میکنه پس بحث میکنم 

اما تو تاپیکی که اون کاربر غم بی پایان داشت در مورد حق زن و وظایف زن میگفت خودش هم میدونست داره چرت میگه حتی یک دلیل هم نیاورد برای حرفش داشت آسمون به ریسمون میبافت هر کسی هم اون تاپیک رو بخونه قشنگ حرفهای خودش بر علیه خودش بود پس اصلا وقتمو و انرژیمو با بحث کردن با این آدم هدر ندادم

عزیزم حساب ایشون که مشخص بود از همون کامنت اولش من بهش گفتم اصلا حرفی ندارم باهاتون چون منبع اطلاعات ...

من تلاش کردم منطقی براش بگم که بزرگوار شما روی همین حقوقی که میگی داریم تمرکز کن

لازم نیست بگی قلاده میبندن

اونجا وضع بد باشه وضع شما خوب نمیشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من تلاش کردم منطقی براش بگم که بزرگوار شما روی همین حقوقی که میگی داریم تمرکز کنلازم نیست بگی قلاده ...

ببین آدم‌ها برای اینکه در شرایط نامطلوب خودشون رو آروم کنند میخوان خودشونو قانع کنند که بقیه وضعهاشون از ما بدتره اینجوری آروم میشن 

وگرنه تو این دوران که بیشتر خانمها یا حداقل نصفشون شاغل شدن و حقوق اجتماعی بسیار بالایی نسبت به دوره مادربزرگهامون داریم دیگه همه میدونند شرایط چجوریه حقشون چیه تو زندگی و چقدر حق و حقوق دارن یک زن شاغل مثلا چه جایگاه اجتماعی دارن پس اگر فرضا مثل اون تاپیک زن شاغل یکنفر میاد میگه من مثل ملکه تو خونه هستم شوهرم خرجمو میده یا زنی که میکه زنان شاغل فرسوده میشن اینها همه میدونند. حرف‌هاشون چقدر بی منطق هست اما میخوان خودشونو آروم کنند با دلایل واهی برای خودشون اوردن 

این خانوم هم که تو زندگی شوهرش هیچ حقوقی نداشته با کوبوندن جوامع دیگه میخواد خودشو آروم کنه 

ببین آدم‌ها برای اینکه در شرایط نامطلوب خودشون رو آروم کنند میخوان خودشونو قانع کنند که بقیه وضعهاشو ...

مو به مو کلماتتون بسیار درست هست

بله عزیزم برات درخواست دوستی می فرستم اینجا. اینستا هم می تونم

اینجا سختمه طولانی تایپ کنم اینستا برات ویس میدم 

zohreh_ahmady

پروفایلم عکس خودمه با موهای مشکی و اینکه پرایویته باید درخواست بدی برات باز کنم 

بله اجبار نمیکنند اما سیستم پزشکیشون مضخرفه اگر من تو ایران بودم مطمینم سقط نمیکردم سریع از روز اول ...

اصلا اینطور نیست بچه وقتی رشد نکنه چطور میتونند نگه دارن من خواهر تا ۱۰ هفته هم صبر کرد وباشیاف فقط کارش سخت تر شد وبعدش مجبورشد کورتاژ کنه چون با شیاف جلوی خونریزی گرفته شده بود ولی بچه توی ۶ هفته رشدش متوقف شده بود اینکه رحم جنین رو دفع میکنه یعنی جنین سالم نیست