2777
2789
عنوان

باردارم یک تیکه گوشت دفع کردم یعنی سقط کردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 48938 بازدید | 478 پست
درضمن میتونی تاپیک منو دیدی نظر ندی شما ایقدر بیشوری ک‌ به یه بچه فش میدی رن سلیطه باشم  خیلی ...

اصلا اهمیت نمیدم و برعکس حق با تو نبود نظر خواهی که کردی دیدی اکثرا برعکس مخالف تو بودن   

اگه به اینه که شیطان هم حق به خودش میده 

بازم از این چرت پرتات بگو بخوندیم  

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

درضمن من تاپیک نزاشتم ک قفل کنم از کسی نمیترسم دوستانی ک بی جنبه هستن گزارش زدن تاپیک قفل شد توکی با ...

بچت و خودت فاقد اهمیتی در دنیا هستین  

تو که مادرشی همچین لحن زشتی داری بچت هم فاقد اهمیت عین خودت   

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درضمن میتونی تاپیک منو دیدی نظر ندی شما ایقدر بیشوری ک‌ به یه بچه فش میدی رن سلیطه باشم  خیلی ...

یک چیزی بهت میگم خوب تو گوشت بکن 

هرچی میخوای توهین کن هرچی میخوای بگو من لذت میبرم از حرص خوردنت   

تو پنج نفر فقط من فقط پنج نفر درجا میکشم  میگم شانس آوردی من ندیدمت وگرنه فنون رزمی این چند سا ...

خوب عزیزم منم کاراته کارم انشالله ب پستم بخوری. ببینی چ دستو پات شکسته بری ور دل ننت اسگل گه خوری دیگ گه تو بخور

خوب عزیزم منم کاراته کارم انشالله ب پستم بخوری. ببینی چ دستو پات شکسته بری ور دل ننت اسگل گه خوری دی ...

کارته کار همین فقط ؟‌ جرر   خیلی زحمت کشیذی

بچت و خودت فاقد اهمیتی در دنیا هستین     تو که مادرشی همچین لحن زشتی داری بچت هم فاقد اهم ...

تو ان بچمم بخور نوش جون من حرص نمیخورم تو داری حرص میخوری من حرص میدم در ضمن سگی که واق واق کنه پاچه نمیگیره

تو ان بچمم بخور نوش جون من حرص نمیخورم تو داری حرص میخوری من حرص میدم در ضمن سگی که واق واق کنه پاچه ...

وااو  گفتم بچت فاقد اهمیت   

تو ان بچمم بخور نوش جون من حرص نمیخورم تو داری حرص میخوری من حرص میدم در ضمن سگی که واق واق کنه پاچه ...

من حرص اشتباه نکن اصلا حتی ذره ای نمیخورم با لذت می نویسم  

وااو  گفتم بچت فاقد اهمیت    

عزیزم دوران این حرفا تموم شده هیچکس با زور و توهین و فش و دعوا و کتک با ادب نمیشه من دنبال حق نبودم یبارم گفتن اینجا دادگاه نیس امثال شماها هم قاضی نیستین من یه سوال گذاشتم دیگران بدون اینکه اصلا در نظر بگیرن ک در مورد ی بچه ۳ ساله دارم صبت میکنم همونایی ک ادعا ادب و با شخصیتی دارن توهین کردن و فش دادن خیلیا انتقاد کردن که حتی باعث شد من یه چیزی از انتقادشون یاد بگیرم پس قرار نی همه بمن حق بدن من دنبال راه حل بودم ن حقو ناحق قتل ک نکرده بودم شمآ از اول بخون بد جواب بده اگه واقعا میخای نظر بدی

عزیزم دوران این حرفا تموم شده هیچکس با زور و توهین و فش و دعوا و کتک با ادب نمیشه من دنبال حق نبودم ...

در نظر گرفتم 

ولی اینکه به مردم بپری کار درستی نیست تو حتی جواب یک پیرزن هم دادی 

در نظر گرفتم  ولی اینکه به مردم بپری کار درستی نیست تو حتی جواب یک پیرزن هم دادی

من هیچوقت بی دلیل نمیپرم ب کسی وقتی کسی سر بچم داد بزنه قطعا پیر و جوون نمیشناسم بچه ۳ ساله درکی از خیلی چیزا نداره من سعی میکنم بهش یاد بدم کاری نکن ک باعث شه ازار ببینه کسی ولی فقط ۳ سالشه اون پیرزن حق داره سر بچه ی یه غریبه داد بزنه پس وقتی اون این حقو ب خودش میده منم احترامی واسش قائل نمییشم و بهش مثل خودش جواب میدم از نظر من ی درخت اهمیتی نداره ک بخام ب بچم هی تذکر بدم چون حتی من ۵ دقییقه ام اونجا کارم طول نکشید

ولش کن 

من اگرم اینجا تاپیک زدم فقط میخاستم اروم شم چون حس کردم نتونستم از بچم دفاع کنم تربیت بچه مهمه ولی احساس ارامش و امنیت بچم مهم تره اصلا من موندم چجوری دلشون میاد ۵ ۶ نفر هی ب بچه بگن نکن چون خودم هیچوقت ب بچه کسی اینکارو نمیکنم

سلام از پست هاتون فهمیدم که شما انگلیس بودین من می‌خوام برای ایتالیا اقدام کنم شنیدم که ارزون ترین و بهترین کشور برای من هست با توجه به تحقیقاتم اما به نظر شما بهترین رشته ها برای مهاجرت چی هست که اونجا خیلی خوب باشه به جز کامپیوتر البته چون علاقه ای ندارم

هزینه ها اونجا به چه صورت هست به نظرتون تنهایی برای چند ماه اول به مشکل نمی‌خورم چون کسی رو ندارم اونجا

و با زبان انگلیسی کارم راه میفته؟؟؟ 

و اینکه الان می‌خوام آیلتس بگیرم فعلا حالا شما تجربه ای در این زمینه دارید میشه راهنمایی کنید و از تجربتون بگید؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞