2777
2789
عنوان

دعوام شد با زن داداشم بگین کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 9643 بازدید | 208 پست

درست نفهمیدم ولی خب نباید زیاد بهشون رو داد حد وحدود باید رعایت بشه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمعیت ما اون شب ۲۰ نفر بود خدایی خیلی کلافه بودم هی پذیرایی کن 

بیست نفر که چیزی نیست من فقط خانواده خودم و همسرم خواهر برادرا با بچه هاشون بیان شصت هفتاد نفر میشیم همه کارها رو خودم میکنم خم به ابرو نمیارم درسته از کت و کول میفتم ولی ارزش داره نه خودمو ناراحت میکنم نه دیگرانو نه توقع دارم کسی برام کاری بکنه که وقتی انجام نداد دلخور و ناراحت بشم بازم ممکنه اینجور مهمانی ها پیش بیاد شما برای آرامش خیال خودت اگه میبینی به همه کارها همزمان نمی‌رسی پیشنهاد میکنم از یکی دو روز قبل مهمانی همه تدارکات رو آماده کن که روز مهمانی فقط پذیرایی و ظروف بمونه خیلی درگیر آشپزی نشی که کلی وقت میگیره و خستگی داره بازم انگار آشپزی و شستن ظروف رو یه زنداداشت عهده دار شده شما فقط چایی و میوه میبردی و پذیرایی میکردی اما بازم برات سنگین اومده توقع داشتی همه بیان کمکت

وای بار اوله میبینم انقدر ی زن داداش پرو باشه، بابا تو خیلی شل گرفتی اصلا بهش رو نده فکر کرده کیه که اینجوری رفتار میکنه با این چیزایی که گفتی مطمعن شدم پشت سرتون با داداشت هم غیبت میکنه ی بار برای همیشه حالیش کن تا انقدر پرو نباشه

خوشبحال زنداداشت ..چقدر تو فهیم هستی والا خواهرشوهرم گندزد به زندگی تو چشمام نگاه کرد گفت بی ادبی و دوقطبی هستی     اونم درحالی که خودش مقصر بود نه من ..به روی نودش نیاورد بارها از پشت بهم خنجر زد همش بدگوییم و میکنه باز باهاش حرف میزدم ولی اخرین بار گندی زد که دیگه تو چشمش نگاه نمیکنم .درحد سلام و خداحافظ

اون بچه یکساله داشته که نیاز به مراقبت داره و یه روز امده استراحت کنه دیگه انقد سخت گیری لزومی نداشت تازه مهمون بوده دوست نداشته کمک کنه شمام رفتی خونش نکن...وافعا ادم از رفتار بعضی از خواعرشوهرا تعجب میکنه

نه نه اون یکی زن داداشم که غذا میپخت داشت میشست این اصلا دستم نمیزد همش خودش با بچع سرگرم میکرد  ...

بچه یه ساله خودش یه ادم میخاد یکسره اونو بداد .خپاهر من سه ثانیه بجشو داد دست یکی نمیدونیم چکار کرد پای بچه شکست دقیقا یه سالشه .

انتظار داری بچه رو بزاره کنار بیاد ظرف بشوره .

دیگه همه جا همینه ادم بچه دار نمیتونه کمک منه 

بیست نفر که چیزی نیست من فقط خانواده خودم و همسرم خواهر برادرا با بچه هاشون بیان شصت هفتاد نفر میشیم ...

خدا بهت خیلی صبر دادع کاش منم میتونستم تحمل کنم که بعدش ایجوری پشیمون نشم 

اینجا تنبل ها و از خود راضی هایی که میرن خونه مادرشوهر انتظار دارن دهنشونم براشون پاک کنن فقط سرزنش ...

دقیقا موافقم ...همه انتظار دان همه کارا رو دختر خانواده بکنه ولی عروس هیچی ...