2777
2789
عنوان

دعوام شد با زن داداشم بگین کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 9642 بازدید | 208 پست
اون لحظه غذا داد تموم شد بچشم دست داداشم بود هی خودش میگرفت ب بچع که از زیر کار در برع منم خاک برسرم ...

عزیزم خودت بچه داری؟؟؟؟

اگر داشتی، اینو نمیگفتی.

مادری که بچه یک ساله داره، همیشه بدنش کوفته س خسته س. شب ها چندبار بیدار میشه و در طول روز کللللی دنبال بچه میدوه و مدام باید مواظبش باشه.

من من خونه پدرم از وقتی باردار شدم تا ۲/۵ سالگی بچه م، دست به سیاه و سفید نزدم. ولی خونه مادرشوهر مجججبور بودم کمرم بشکنه ولی ظرف بشورم. این تفاوت خواهر تنی و خواهر شوهره. این تفاوت مادر و مادرشوهره.... و به خاطر شما و امثال شما، قوم شوهر تا ابد یه قوم بی درک و منفور هستن.....

پ ن: خودمم خواهرشوهر هستم. ولی هربار هررر رفتاری بکنه عروسمون که اون لحظه خوشم نیاد، سریع میذارمش جای خواهرم و سعی میکنم درکش کنم...

اما حس میکنم همش خودم ادم بدع میکنم 😭

عزیز جان شما عذاب وجدان نگیر فقط حرفاتو دقت کن از این به بعد خیلی راحت و صمیمانه به خود شخص بگی و به صورت غیر مستقیم نگید که برداشت بد بشه شعور آدما فرق داره برای کار شما اولین سال نیست که عروستان هست اگر شناخت دارید کار کن نیست قبل دعوت بگید داریم میریم خونه باغ همه باید یک گوشه کار بگیریم که به همه خوش بگذره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا خیلی شاخی؟؟؟  بچه کوچیک داره درک میکنی؟؟؟ بعدم اومده تاروف زده ب جاری ک بده من میشورم اون ...

به شاخ بودن نیست اینجور آدما عادتشونه سریع همه رو به هم بندازن خوب اونم میتونست وقتی این حرفو شنید  هیچی نگه از دهن آدم حرف میپره یهو دیگه به این همه بی حیا بازی لازم نبود بچه کوچیک نمیتونه بهونه باشه واسه اینکه هیچ کاری نکنه

خونه خواهر شوهر نبود خوننه پدرشوهرش بود اینجور مواقع همه باید به هم کمک کنن  عروسا تز خانواده ...

همه عروسان مث هم نیستن ..ما عروس اخریمون خیلی زبون داره کار نمیکنه ...

عروس سومی زن خوب و ساکتی بود کاری هم بود .اما از وقتی این آخری اومده روش اثر گذاشته .

عروس دومی ک قطع رابطه کرده الکی دعوا راه انداخت زنگ زد ب مادرشوهرش الهی بمیری پیرزن .و هزارتا چی دیگ ..

عروس اول جلو خیلی قربونت صدقه می‌ره و خوبه ..عروس چندتا باشم رو هماثر میزاره رفتارشان .و پر هم هم میکنن

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
عزیزم خودت بچه داری؟؟؟؟ اگر داشتی، اینو نمیگفتی. مادری که بچه یک ساله داره، همیشه بدنش کوفته ...

من خودم بچه خواهرم بزرگ کردم کلا میدونم ینی چی خواهر شاغل بود من بچش بزرگ کردم دیگع بعدم کلا به من عادت کرده بود سمت مادرش نمیرفت اما بخدا جایی میرفتم شرو میکردم کمک دادن اونم وقتی جمعیت زیاده هی ریخت پاش هست 

بعدشم گیرم من اشتباع کردم اون کمک نکنه اما خدایی نباید ایقد بزرگش میکرد سر یه حرف کوچیک که گفتم بع رو خودش نمیارع همین فقط اون وسایل جم کرد برع خونشون جلووی همه منو خراب کنه 

من خودم بچه خواهرم بزرگ کردم کلا میدونم ینی چی خواهر شاغل بود من بچش بزرگ کردم دیگع بعدم کلا به من ع ...

زایمان و شیردادن، بیشترین انرژی رو میگیره عزیزم. انشاءالله خودت بچه میاری، میفهمی بزرگ کردن بچه خودت با بچه خواهر زمین تا آسمون فرقشه.

اونم نباید آبروتو میبرد راست میگی. ولی احتمالا دلش از جایی پر بوده. مثلاً من همیشه به دلایل متعدددد، دوست نداشتم برم خونه مادرشوهر. شوهرم به زور منو میبرد همیشه دعوا داشتیم با هم سر این قضیه. به خاطر همین اونا اگر یه چیزی میگفتن، من یهو منفجر میشدم.

اونم شاید از چیز دیگه ای ناراحت بوده. یا شایدم کلا مدلش اینطوریه که واکنش شدید میده به همه چی🤔

خونواده همسرم با دختر خونواده مث ملکه ها رفتار میکنن

مثلا ما همه جمع بشیم، میشیم ۲۰ و خورده ای چنتا جاری باهم همه کارارو میکنیم غذا و ظرف شستن میوه چایی همه اینارو خونه مادر شوهر انجام میدیم خواهر شوهرامم اگر باشند داداشاش نمیذارن دست بزنن چرا چون دختر مهمون حساب میشه پیش شوهرش چنان براش احترام میذارن تا شوهرش طرز رفتارشو بدونه...

از لحاظ ارث و مالی هم خب بیشتر چیزا ب پسرو همسرش میرسه... بعد تو نی نی سایت بازم عروسو مهمون میدونن

حالا خواهر شوهرام خیلی خوبن

❤️❤️❤️

اوه اوه اوه.  خودتم زن داداش هستیا. اصلا مدل حرف زدنت قشنگ نبود جیگر. رو ندید یعنی چی . احترام ...

واس ادمی ک شعور داشته باشه بله ن که کسی ک ناز کنه بخاطر ی شوخی و ب زهر اطرافیانش کنه ی مهمونی رو

آخ آخ یاد خودم افتادم رفته بودیم باغ برا شب رفتن غذای سوسیس کالباسی خریدن منم ماه ۹ بارداریم نمی تونم این غذا رو بخورم خلاصه چند تا خانوما نشستن دور هم و رو زمین اینا رو خورد کردن منم واقعا نمی تونم رو زمین خم بشم به خاطر شرایط جسمی بعدم رفتن تو آشپزخونه که اینا رو درست کنن منم بلند شدم برم ‌کمک کنم ایستاده دیدم دارن پشت سر من حرف می زنن که کمک نکرد منم رفتم همه طرف ها رو شستم نشستم یه گوشه تا اونا شامشون رو میل کنن جلوی من. واقعا آدم بخواد بی درک باشه میتونه توقع داشته باشه آدم ها تو هر شرایطی و هر کاری کمک کنن اما انسانیت می گه شرایط آدم ها رو باید در نظر گرفت 

من دقیقا کجای حرفم گفتم مهمون باید کار کنه😐

اونجاش🤣🤣نمیدونم 😅

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم