2777
2789
عنوان

دعوام شد با زن داداشم بگین کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 9642 بازدید | 208 پست

عزیزم مقصری 

نه به اون تیکه پروندنات نه به اون بغل کردنات 

وقتی حرفی رو میزنی دیگه هزار بار بغل کنی فایده نداره

معلومه قلبت هیچی نیست وقتی طاقت ناراحتی کسی رو نداری حرفی نزن فقط خودت رو بده کردی

بهتره مستقیم کمک میخواستی نه اینکه اونجوری بگی پررو هستش و بیحیایی 

قشنگ میگفتی عزیزم میشه لطفا کمک کنی من بچه رو نگه میدارم

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مقصری  نه به اون تیکه پروندنات نه به اون بغل کردنات  وقتی حرفی رو میزنی دیگه هزار ...

پرو بهش نگفتم اون خودش این خرفو اضافه کزده بود به مادرم گفته بود میدونم اشتباع کردم اما اونم خیلی بزرگش کرد منم بعدش خیلی پشیمون شدم 

بعدش پشیمون شدم اما میذونی خیلی سخته اون لحظع خودت کنترل کنی  

اینجا تنبل ها و از خود راضی هایی که میرن خونه مادرشوهر انتظار دارن دهنشونم براشون پاک کنن فقط سرزنش میکنن زن داداشت باید شعور داشت کمک میکرد کسی بلانسبت شما کلفت اون نیست همه گفتن مهمون بود نباید چیزی میگفتی کی گفته عروس مهمونه پس چرا تو بحث پول و اینجا میشه اعضای خانواده 

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!
اره بخدا یکی حرف حق زد  

ول کن اهمیت نده برای چی اینجا مطرح میکنی بدتر به خودت عذاب وجدان میدی از این به بعد هم خدمت نده که عادت کنن باید کمک کنن

گویند خدا همیشه با ماست.ای غم؛نکند خدا تو باشی؟!
مهمون دختر عموم اینا بودن همه رفته بودیم خونه باغ ما 

خونه باغ برای شما بود مهمانی برای کس دیگه ای یعنی مخارج رو شما ندادی تازه بعد یه زنداداشت داشته غذا میپخته و ظرف میشسته یکی دیگه بچه یکساله داشته اومده تعارف زده به جاریش که بده من بشورم جاریش گفته نه تو بچه کوچیک داری برو اونم داشته میرفته که تو جوش آوردی که چرا رفته به روی خودش نمیاره ظرف کثیف کرده رفته 🤨

من در هر صورت زنداداشات رو مهمان شما میبینم که توقعی نمیره ازشون ظرف بشورن حالا یکی وقتش آزاد بوده لطف کرده میشسته یکی بچه کوچیک داشته بازم اومده گفته کمک میکنم تعارف زده که از نظر شما خشک و خالی بوده 

از نظر من اگر دنبال مقصر باشیم شما مقصری یه آدم دو رو هستی که اگه زنداداش دومی نمیشنید داشتی پشت سرش بد و بیراه به جاریش میگفتی 🥲 ببخشید البته آب ریخته شده جمع نمیشه معذرت خواهی بعد اون حرفها فایده ای نداره

حالا یه ظرف کثیف بود که برادر زاده خودت توش غذا خورده چی میشد میشستی اگه خواهرت هم بود همین رفتارو م ...

ولا خواهرمم بود بدتر رو خواهرم میتوپیدم چون وقتی جمعیت زیاد میشه خیلی کار پیش میاد خیلی ظرف کثیف میشه همممممش این وسیله باید جم کنی منم خیلی وسواس دارم کثیف بشه جایی فقط گفتم ب رو خودش نمیارع 

ول کن اهمیت نده برای چی اینجا مطرح میکنی بدتر به خودت عذاب وجدان میدی از این به بعد هم خدمت نده که ع ...

شبا که میخوام بخوام همش میاد تو ذهنم حالام نمیتونم بخوابم 

حالا یه بشقاب بود دیگه خودشم میگی قبلش کلی ظرف شسته بنده خدا

نه نه اون یکی زن داداشم که غذا میپخت داشت میشست این اصلا دستم نمیزد همش خودش با بچع سرگرم میکرد 

اینجا تنبل ها و از خود راضی هایی که میرن خونه مادرشوهر انتظار دارن دهنشونم براشون پاک کنن فقط سرزنش ...

من خودم به شخصه اصلا آدم تنبلی نیستم هر کس بیاد مهمانی خونه من اجازه نمیدم حتی میز غذا رو کمک کنه جمع کنیم چه برسه طرف بچه کوچیک یکساله هم داشته باشه توقع داشته باشم بیاد ظرفهای منو بشوره تو خونه ی من تازه به بقیه هم بگم چه پررو و بیحیا هست که نمیاد ظرف بشوره 

در هر صورت اگه فکر میکنین با ظرف شستن و سرویس دادن تنبل و از خود راضی نمیشین در آینده متوجه میشین سخت در اشتباهین

من خودم به شخصه اصلا آدم تنبلی نیستم هر کس بیاد مهمانی خونه من اجازه نمیدم حتی میز غذا رو کمک کنه جم ...

جمعیت ما اون شب ۲۰ نفر بود خدایی خیلی کلافه بودم هی پذیرایی کن 

من خودم به شخصه اصلا آدم تنبلی نیستم هر کس بیاد مهمانی خونه من اجازه نمیدم حتی میز غذا رو کمک کنه جم ...

لامصب من خیلی دوس دارم حرف نزنما اما تو اون لحظه کنترل کردن خیلییییییییییییی سختع