2777
2789

من درگذشته یعنی دقیقا ۶ماه پیش شوهرم خیلی بهم بدی کرده فک نکنین فقط دعوا نهه کتک کاری حتی یبارک داشت خفه ام میکرد بیهوش شدم منوبرد بیمارستان ..نگین که شاید یکاری کردی نهه 😔شوهرم حساسه میگه با دایی هات نحرف وقتی برم بیرون حتی ی کرم ساده ضدافتاب نمیتونم بزنم هی گوشیموچک میکنه حتی نمیزاره برم خونه مادرم اینا ..بخاطره همینا سرم خیلی فشار اورد ک رفتم خونه پدرم ولی بازم بابام اینارو راضی کرد وقول  داد دیگه کتک کاری نکنه الان من ۶ماهه برگشتم الان شده ایده ال ترین شوهر دنیا ولی موقعایی ک میادنزدیکم خاطراتم تک تک مرور میشه وهمینا باعث میشه ک ازش دوری کنم نمیتونم خودمو قانع کنم چکارکنم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم سخته فراموش کردن حتی اگه حفظ ظاهر هم کنی باز ته قلب آدم پر از کینه و تنفره

بخدا داره قلبم میگیره ازبس دارم فکر میکنم مث دیونه ها شدم روزا باهش خوب خوبم ولی وقتی شبا میاد کنارم اون روزا یادم میاد وپسش میزنم

میدونم سخته ولی وقتی اینجوری میشی ،یادت بیار که چقد همت داشته وجودش و داشته که‌همچین اخلاقی و بزاره کنار،وچقد تو براش مهم بودی که جلوی خودش و گرفت که دیگه‌باعث ازار و ناراحتیت نشه،به همینا فک و کن و خداروشکر کن که زندگیت اروم گرفته🌸

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....