2777
2789

دلم میخواد برم خونه خودم ، 

الان خونه مادر شوهرمم. با هر قربون صدقه نوه شون اشکم میخواد در بیاد، با هر لحظه شوق و ذوق شوهرم حرص میخوردم و با ی لبخند سعی میکنم خودمو خوشحال نشون بدم و خیلی دارم خودمو کنترل میکنم که با شوهرمم دعوام نشه.  چرا همه درهای شادی و خوشبختی چند سال به روم بسته شده؟

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 

چرا؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر منم اصلا عروس رو نمیبینه. مدام به پسرش میرسه و به نوه ها توجه میکنه. انگار عروس یه موجود کاملا اضافه ست تو اون جمع

حالم از این رفتارش به هم میخوره

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده
چی شده قربون صدقه نوشون و ذوق و شوق همسرت چرا ناراحتت میکنه؟

سقط مکرر، بعد اینهام خودشون رو جر دادن واسه این نوه، البته کلا از اول این پسرشون خیلی دوست داشتن

مادرشوهر منم اصلا عروس رو نمیبینه. مدام به پسرش میرسه و به نوه ها توجه میکنه. انگار عروس یه موجود کا ...

حالا فکر کن همه اینها بوده حالا این نوه داریشون هم اضافه شده، اصلا میگم کاش نیومده بودم عیدو زهر مار خودم کردم. چند سال بود شوهرم تنها میومد هم اون راحت بود هم خودم

سقط مکرر، بعد اینهام خودشون رو جر دادن واسه این نوه، البته کلا از اول این پسرشون خیلی دوست داشتن

میدونم چی میگی کاملا درکت میکنم ولی سعی کن برات مهم نباشه با یه چیزی خودتو سرگرم کن منم با این چیزا خیلی خودمو اذیت کردم اما فقط خودم ضربه دیدم ...

حالا فکر کن همه اینها بوده حالا این نوه داریشون هم اضافه شده، اصلا میگم کاش نیومده بودم عیدو زهر مار ...

عب نداره. به چشم یک تجربه بهش نگاه کن و دیگه تکرارش نکن

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده
دو بار سقط کردم پارسالم برادر زادم فوت شد سه سالش نشده بود

عب نداره عزیزم خدای توام بزرگه،توام بچه دار بشی شوهرت ذوق میکنه،مادر شوهرت قربون صدقه میره،سعی کن حسادت نکنی چون کسی قصد اذیت کردن تورو نداره

میدونم چی میگی کاملا درکت میکنم ولی سعی کن برات مهم نباشه با یه چیزی خودتو سرگرم کن منم با این چیزا ...

اره سعی میکنم ولی نمیشه واقعا لین چند سال گذشته پر از اتفاق های بد برای خودم و خانوادم بوده، بر عکس اینها همش خوشحالی بوده و موفقیت نه اینکه حسودی کنم اما ناراحتم چرا ما اینقدر بد شناسی و مشکلات برامون پیش اومده