2777
2789
عنوان

خدا یا زود این چند روز رو به خیر بگذرون

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 25 پست
عب نداره عزیزم خدای توام بزرگه،توام بچه دار بشی شوهرت ذوق میکنه،مادر شوهرت قربون صدقه میره،سعی کن حس ...

نه حسادت نمیکنم ، ناراحتم چون دلیل بچه دار نشدنم تا الانم همین شوهرم بوده که بچه دوست نداشت حالا چی شده خودشو داره میکشه برا برادر زادش، 

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
اره سعی میکنم ولی نمیشه واقعا لین چند سال گذشته پر از اتفاق های بد برای خودم و خانوادم بوده، بر عکس ...

روزگار  دورون دورونه هم نوبت اونا میشه هم نوبت شما 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همه نوه شون رو دوست دارن دیگه..طبیعیه نوه در هر حال عزیزه ... بخاطر آزار شما که نیست.. ناراحت بودنت  بابت  شرایطت طبیعی هست ولی دشمن فرضی برای خودت نساز و خودتو اذیت نکن ! مشکلات رو هم همه دارن.مال بعضیا تابلوتره..مال بعضیا رو سخت تر میشه متوجه شد... ولی آدم بی مشکل کلا نداریم..انسان در رنج آفریده شده !

خب همه نوه شون رو دوست دارن دیگه..طبیعیه نوه در هر حال عزیزه ... بخاطر آزار شما که نیست.. ناراحت بود ...

نه نمیگم که از قصد آزار من این کار رو میکنن ولی کلا ادمهایی نیستن که اهل همدلی با ادم باشن که وقتی شرایط من رو میدونم لااقل جلو من اینقدر خود کشی نکنن برا این نوه، چون این جاریم که همیشه خونشونه و نوه رو هر روز میبینن، حالا دو روز من مهمونم یکم خودشونو کنترل کنن، بعد رفتم هر کاری میخوان براش بکنن. 

نه حسادت نمیکنم ، ناراحتم چون دلیل بچه دار نشدنم تا الانم همین شوهرم بوده که بچه دوست نداشت حالا چی ...

ببین منم شوهرم اجازه نمی‌داد بچه دار بشم بعد میمرد واسه خواهرزاده اش،طبیعیه ناراحت نباش

ببین منم شوهرم اجازه نمی‌داد بچه دار بشم بعد میمرد واسه خواهرزاده اش،طبیعیه ناراحت نباش

برای ما که طبیعی که نیست حماقت شوهرم و  بعد خودم ، ۳۸ ۹ سالمه دیگه مگه خواب بچه من و خودشو  ببینه ، نمیبخشمش😞

برای ما که طبیعی که نیست حماقت شوهرم و  بعد خودم ، ۳۸ ۹ سالمه دیگه مگه خواب بچه من و خودشو &nbs ...

ببین سعی کن رفتارایی که دوسنداره انجام ندی،تلاشتو کن همونی بشی که اون میخواد،شاید کم کم نرم شد

مشاوره برید

باهاش مفصل صحبت کن بگو من بچه دوسدارم دلم میخواد زندگیمون گرم تر بشه

ببین سعی کن رفتارایی که دوسنداره انجام ندی،تلاشتو کن همونی بشی که اون میخواد،شاید کم کم نرم شد مشاو ...

نه دیگه حالا میخواد چون دیده  همه واسه بچه داداشش میمرن 😐 کلا رفتارش همینه باید ببینه خواهر برادرش یکاری میکنن تا اینم انجام بده. دو ماه و نیم پیش سقط کردم