2777
2789
برای همین نوشتم توانایی مالی عزیزم... من خودم اگه ۲ تا بچه داشته باشم بازم میتونم آیندشونو تامین کن ...

فک میکردم دیگه بچه نمیاری😁

فقط امیدوارم چه دختر شد چه پسر بینشون فرق نذاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم نتونم از پس تربیت دوتا بچه بربیام

تربیت اول از خودتون و همسرتون شروع میشه...

شما و همسرت توو خونتون آرامش و عشق و احترام و توجه و حمایت دارین از طرف هم؟

اگه دارین دیگه نگران نباش 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فک میکردم دیگه بچه نمیاری😁 فقط امیدوارم چه دختر شد چه پسر بینشون فرق نذاری

الان ک نه نمیارم چون توو فکر مهاجرتم....

ولی یدووونه دیگه رو چرا میارم😅❤

نه بابا چراا فرق بذارم جفتشون از وجود خودمن رو چشمام جا دارن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان ک نه نمیارم چون توو فکر مهاجرتم.... ولی یدووونه دیگه رو چرا میارم😅❤ نه بابا چراا فرق بذارم ج ...

عرررکجا میخای بری

برو برو  هرجا بری بهتر از این جهنمه

سارا رفته سوئد بااینکه دوس نداشت بره ولی الان خیلی راضیه

همین چن روز پیش تصویری حرف زدم باهاش نروژ بود تفریحی

تربیت اول از خودتون و همسرتون شروع میشه... شما و همسرت توو خونتون آرامش و عشق و احترام و توجه و حما ...

سعی میکنیم به هم احترام بزاریم ولی گاهی وقتا هم مثل همه زوج ها دعوا میکنیم دیگه 

خدا⁦♥️⁩
عرررکجا میخای بری برو برو  هرجا بری بهتر از این جهنمه سارا رفته سوئد بااینکه دوس نداشت بره ول ...

عهههه شناختمت😅😅

خوبی؟ آشتی کردین باهم بسلامتی؟⚘

هنوز داریم پرسجو میکنیم از کسایی ک رفتن

از طرفی پسرم یکم بزرگتر بشه...

ولی دومیو اینجااا دنیا نمیارم تا جایی که دست من باشه

اگرم در بره ک هیچی😅