2777
2789

کلا خاطره های سمتونو بگید بخندیم یکم😂😂😂🤚من خودم دیروز یه سوتی بد دادم ک تعریف میکنم 

ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاش برسه روزی ک تو امضام بنویسم در پیکر من دو قلب دارد ضربان...❤️💙میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات کوچیک کنی دوستم 🙂🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز بعد از دو هفته با پارتنر رفتیم بیرون بعد ع*رق خوردم خیلی بد مست شدم😂😂😂از پله هاا مث چی لیز خوردم هعی صدام میکرد ج نمیدادم تگری زدم چییی

ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاش برسه روزی ک تو امضام بنویسم در پیکر من دو قلب دارد ضربان...❤️💙میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات کوچیک کنی دوستم 🙂🫂

اوایل دوستیمون داشتم بهش میگفتم حیوونا رو دوست دارم به نظرم بیشتر از یه سری انسان ها لایق محبتن و... 

اونم اومد نظر منو بیشتر جلب کنه گفت آره دقيقا و فلان 

بعد مرغ خرید بریم به سگا غذا بدیم 

(کلا برای حیوون ها ارزش قائله ولی این حرکتش در این جهت بود بیشتر) 😂

خلاصه رفتیم، من تو ماشین بودم اون داشت به سگا غذا میداد 

به یه سگ غذا بیشتر داد اشتباهی 

اون یکی سگه پرید دستشو گاز گرفت 😐😐😐

هیچ دیگه حرکت حیوون دوستانمون ختم شد به بیمارستان 😐💔😂

داستانی بود اصن 😑

واقعا چرا مست میکنین؟چه حالی داره مستی اخه؟

وقتی ادم حداقل برای چن لحظه همه درد و غماش یادش میره خیلی مزه میده بالا اوردن منم بدلیل این بود ک شکم خالی خورده بودم

خط اخرو نفهمیدم

بالا اوردن🤚😐