2777
2789

کلا خاطره های سمتونو بگید بخندیم یکم😂😂😂🤚من خودم دیروز یه سوتی بد دادم ک تعریف میکنم 

ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاش برسه روزی ک تو امضام بنویسم در پیکر من دو قلب دارد ضربان...❤️💙میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات کوچیک کنی دوستم 🙂🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز بعد از دو هفته با پارتنر رفتیم بیرون بعد ع*رق خوردم خیلی بد مست شدم😂😂😂از پله هاا مث چی لیز خوردم هعی صدام میکرد ج نمیدادم تگری زدم چییی

ڪسی باش ڪہ هیچڪس•فکرشو نمیڪرد بتونے باشی😌✨کاش برسه روزی ک تو امضام بنویسم در پیکر من دو قلب دارد ضربان...❤️💙میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات کوچیک کنی دوستم 🙂🫂

اوایل دوستیمون داشتم بهش میگفتم حیوونا رو دوست دارم به نظرم بیشتر از یه سری انسان ها لایق محبتن و... 

اونم اومد نظر منو بیشتر جلب کنه گفت آره دقيقا و فلان 

بعد مرغ خرید بریم به سگا غذا بدیم 

(کلا برای حیوون ها ارزش قائله ولی این حرکتش در این جهت بود بیشتر) 😂

خلاصه رفتیم، من تو ماشین بودم اون داشت به سگا غذا میداد 

به یه سگ غذا بیشتر داد اشتباهی 

اون یکی سگه پرید دستشو گاز گرفت 😐😐😐

هیچ دیگه حرکت حیوون دوستانمون ختم شد به بیمارستان 😐💔😂

داستانی بود اصن 😑

واقعا چرا مست میکنین؟چه حالی داره مستی اخه؟

وقتی ادم حداقل برای چن لحظه همه درد و غماش یادش میره خیلی مزه میده بالا اوردن منم بدلیل این بود ک شکم خالی خورده بودم

خط اخرو نفهمیدم

بالا اوردن🤚😐