2777
2789
عنوان

از نامزدم خبری نیست

680 بازدید | 35 پست

از نامزدم سه روزه خبرندارم‌

سه روز پیش خونمون بود ...باشوخی وخنده هم رفت خونشون ،بعدش دیگه نه زنگ زد نه پیامی داد 

منم غرورم نذاشت بهش زنگ بزنم‌

امروز طاقت نیوردم بهش پیام دادم، دیگه داره یادم میره شوهر کردم 

ولی خبری نشد ازش 

بنظرتون چکارکنم؟زنگ بزنم یا منتظر باشم ببینم چکارمیخاد کنه..اخه مشکلیم نداریم نمیدونم چشه

نامزد=# همسر 

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊

شاید خدای نکرده واسش اتفاقی افتاده ماشالا ریلکسی چه دلی داری.... از خانوادش بپرس 

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خدای نکرده واسش اتفاقی افتاده 

نه سالمه 

امروز یواشکی رفتم دم مغازش دیدمش سالم بود 

اون منو ندید

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊