سلام. دوستان دخترم سه ماهشه. شیرخشکیه. میخام برم مسافرت. برای اب جوشیده چیکار کنم؟ میشه از اب معدنی استفاده کرد؟ یا خوب نیس؟ اخه می ترسم اب شهر دیگه رو بخوره مریض بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با خودت چندتا بطری اب شهرتون رو ببر. اب معدنی من جوشوندم املاح زیاد داره منم از اب جوشیده ی همونجا بهش دادم چیزیش نشد. پسرم سه ماهش بود
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
من که فکر نکنم چیزیش بشه. منم میخواستم اب اونجا رو ندم بعد اب معدنی جوشوندم انگار خیلی املاح داشت دلم نیومد بدم بهش اب همونجا رو جوشوندم
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....