2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین مشورت دارم نظر بدین

111 بازدید | 3 پست

بچه ها من مقطع ارشد هستم و کارشناسیم رشته ام یه کم متفاوت بود ولی درسای مشترک داشتیم 

یه همکلاسیم (تاپیک قبلیم هم درموردشه) دوتا ارشد داشته و  این نمی‌دونم با چه روشی یه درسی که تو ارشد قبلی داشته تطبیق بزنه( حالا دقیقا نمی‌دونم بخش براش قبول کرده یا نه) 

بعد این همکلاسیمون خیلی فضوله و بی شخصیت و بسیاااار چاپلوسه

منم درس‌هایی داشتم که بین ارشد و کارشناسیم مشترکه 

به نظرتون برم آموزش برای تطبیق ‌‌‌‌‌‌‌زدن  درسا و اینکه اگه اون همکلاسیم تطبیقش درست باشه.چجوری اینو مطرح کنم اگه بگن برای شما تطبیق نمی‌زنیم ؟!

چی بگم به رییس بخش و اموزش؟ 

می‌خوام از این طریق بچزونمش

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

چه رشته ای هستین الان قبلا چی خوندین خودت و دوستت؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چه رشته ای هستین الان قبلا چی خوندین خودت و دوستت؟

فرقی نمیکنه مهم اینه رشته اون همکلاسیم متفاوت بوده و قابل تطبیق نبوده 

اما او با پاچه خواری اینا این کار کرده 

یه نقشه یادم بدین

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقی نمیکنه مهم اینه رشته اون همکلاسیم متفاوت بوده و قابل تطبیق نبوده  اما او با پاچه خواری ای ...

بعضی رشته ها ممکنه ظاها شبیه نباشن اما واحد مشترک دارن ما نمیدونیم چی هستی نظری ندارم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن