2777
2789
عنوان

دوری از معشوق

215 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من ۴ ساله که با یکی دوستم خعلی دوسش دارم اونم منو دوس داره همشهری هستیم نیم ساعت فاصله هست در طی ۴ سال فقط ۲ بار دیدمش اونم با مامانم شهر رفتم از دور دیدمش من روستا زندگی میکنم . مامانم هم خعلی اذیتم میکنه نمیزاره از خونه برم بیرون همش توی خونه زندانی هستم اصلا نمیزاره برم بیرون ‌.خعلی مذهبی هست و دیوانه کرده منو  . همش گریه میکنم و بیقراری خعلی حالم بده نمی دونم چیکار کنم خعلی شرایط سختی هست فقط چت میکنم تماس هم نمیتونم که مامانم کنار گوشم میاد گوش میده واقها خسته شدم خستع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  عزیزم به هر حال اون مادره بهش حق بده نگرانت باشه به نظرم برو و با مامانت در مورد این قضی ...

بهش گفتم باهاش حرف زدم همه چیز و در مورد اون پسر و خانوادش گفتم خودشم تایید کرده ولی بیشتر شده سخت گیری هاش از وقتی ک فهمیده تا چیزی بشه یا کاری نکنم همش جلوی خواهر برادرم میگه ت فلانی ت فلانی هر چی ک بهش گفتم لو میده اب میشم جلوی خواهر برادرم.  پشیمونم که چرا گفتم.خواهر برادرامم طوری شدن اگه پارک با هم بریم اینا همش تعقیب میکنن ک یوقت پسره مثلا نیاد منو ببینه