2777
2789

عزیزمممم 

مبارکت باشه قشنگم 

پشاپیش چشمتون روشن

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول با بیمارستان تماس بگیر 

ببین خودشون چیا میدن که تکراری نبرید . 

ولی کمپوت و خرما حتما حتما ببر 

که اون روز یا شبی که می‌خوان بلندت کنن که راه بری قبلش بخوری 

چون ممکنه فشارت بیفته من ناشتا بلند شدم از تخت ضربان قلبم داشت .....

که سریع آب کمپوت خوردم خوب شدم .

دمپایی برای خودت و همراه

شورت یکبار مصرف و پد بهداشتی 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
لباس برای ترخیص خودت و کوچولت کریر خشک کن رو انداز برای ترخیص لوازم ارایش و تل بقیشو خود بیمارس ...

شما تجربه ی سزارین داری؟ من خیلی از  جراحی میترسم پزشکم خیلی اطمینان میده اما نمیدونم ای چه ترس مسخره ای که ولم نمیکنه میگم برم طبیعی اما همه بهم میگن چرا میخوایی الکی درد و تحمل کنی 

میشه شما از تجربه‌ت بگی؟

زهد ریایی،جهل مقدس...
لباس برای ترخیص خودت و کوچولت کریر خشک کن رو انداز برای ترخیص لوازم ارایش و تل بقیشو خود بیمارس ...

من کریر بردم فقط جامو گرفت 

آخرش بچه رو بغل کردیم دلم نیومد بذارم کریر

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️