2777
2789
عنوان

بیاین تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 56 پست
ربط به جنسیت داره ؟ متوجه تغییر نمیشم

میگن پسر باشه تیره میشه دیگ راست و درغشو نمیدونم ولی برای خواهرم سر پسراش تیره شد همینطور زن داداشم

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اون که فعلا خیلی کوچیکه ضربان چند بود؟ یعنی شما هم هنوز سونو ان تی ک برا ۱۲ هفته هست نرفتین؟

اصلا تعداد ضربان ننوشته بود نه ان تی رو دکترم گفت نیاز نیست تا بیست روز دیگ برم آنومالی چی میشه

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
ن اون که فعلا خیلی کوچیکه ضربان چند بود؟ یعنی شما هم هنوز سونو ان تی ک برا ۱۲ هفته هست نرفتین؟

راستی شما دخترتون کدوم سمت بود این یکی رو کدوم سمت حسش میکنین

اصلا تعداد ضربان ننوشته بود نه ان تی رو دکترم گفت نیاز نیست تا بیست روز دیگ برم آنومالی چی میشه

چطور گفته نیاز نیست ؟!!!! این یه سونو و آزمایش ضروری داره که حتما باید. انجام بشه 

چند سالتونه شما؟

دوتاش سمت چپ

یعنی ممکنه یه سمت باشن جنسیت فرق کنه؟

چطور گفته نیاز نیست ؟!!!! این یه سونو و آزمایش ضروری داره که حتما باید. انجام بشه  چند سالتونه ...

چه میدونم والا اینطور گفت من ۲۸ حالا بازم میرم میپرسم

اره بابا دکترت رو عوض کن  حتما باید ان تی رو بری تو ۱۲ هفته و اینا هم سونو داره هم ازمایش

من فردا ۱۳ هفته میشم که