2777
2789
عنوان

بیاین تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 56 پست
میشه علایمتون رو بگید ؟ شما هم بچه اول دختره ؟

بله عزیزم 

حالت تهوع دارم چند بارم بالا آوردم هم صبح هم شب شور و شیرین دوس دارم  اوایل از مرغ و گوشت و برنج متنفر شدم ااان کمی بهترم  پوستمم خشک شده (البته اینم با بچه قبلیم متفاوته)خیلی سردم میشه بچمو سمت چپ حس میکنم تست جوش شیرین دادم کف کرد تست سوزن و ادرار هم سوزن زنگ نزد خیلی درگیرم نه😁😂  توروخدا شما چیکا  میکنین بیخیالین؟

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فعلا دوماهه 

من هم سردمه الان زیر پتوعم

اوایل شیرینی دوست داشتم الان هیچی دوست ندارم 

حالت تهوع دارم 

از بوی غذا بالا میارم

جوش زدم

رنگ ادرار تیره 

تست کلم قرمز شد 

جوش شیرین کف نکرد 

تست ابن سینا پسر درومد 

سونو کله پاچه هم پسر  

بیشتر علایمم مال دختره ولی

عه منم جوش زدم اوایل رنگ ادرار تیره بود الان روشن شده

برامنم کله پاچه رو خواهرم انجام داد پسر درومد😂کلم انجام ندادم ولی  شب و روزم شده دنبال علائم بودن راستی حرف وی هم هر دو چشمم دارم😑

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
من فعلا دوماهه  من هم سردمه الان زیر پتوعم اوایل شیرینی دوست داشتم الان هیچی دوست ندارم  ...

خواب ندیدی؟ من سر دخترم خیلی خواب النگو و طلا میدیدم سر این خواب چاقو حیوون و اینجور چیزا میدیدم یه بارم خواب گردنبند نقره دیدم سر دخترم خواب یه پسر تپل دیدم که پسر منه ولی اون موقع میدونستم جنسیتو برا این یکی خواب دیدم یه دختر سیاه و پرموو دارم خدا کنه این پسر  باشه سالم و صالح دیگه از خدا چیزی نمیخوام  

خواب ندیدی؟ من سر دخترم خیلی خواب النگو و طلا میدیدم سر این خواب چاقو حیوون و اینجور چیزا میدیدم یه ...

والا من هم برا دخترم خواب دیدم ی پسر تپل و سفید دارم که یه دختر سبزه بدنیا اوردم

الان خواب دیدم یه دختر تپل و سفید آوردم 

اگه بخواد چپ باشه این یکی پسره سبزه هس

والا من هم برا دخترم خواب دیدم ی پسر تپل و سفید دارم که یه دختر سبزه بدنیا اوردم الان خواب دیدم یه ...

😂😂😂عزیزززم انشاالله که چپه

دخترت چند سالشه؟

سه سالو دوماه

بعد ماه رمضون میرم سنو انومالی میام خبرت میکنم شما ان تی براتون احتمال نداد

سه سالو دوماه

من هم سه سال و شیش ماه از ی طرف میگم دختر باشه همبازی دخترم میشه دخترم هم بزرگ بشه خواهر میخواد 

از ی طرف میگم پسر نداشته باشم مردم هی دهنشون بازه ک چرا پسر نمیاری و...

من هم سه سال و شیش ماه از ی طرف میگم دختر باشه همبازی دخترم میشه دخترم هم بزرگ بشه خواهر میخواد  ...

وای عزیزم منم همینطور راستی هاله دور سینت تغییر نکرده مال من کمی تیره شده

من فعلا ان تی نرفتم ولی موقع دخترم احتمال دختر داد  شما ان تی رفتین ؟چیزی نگفت ؟

من سنو قلب هفت هفته رفتم چیزی نگفت