2777
2789
عنوان

بیاین تعبیر خواب

2654 بازدید | 56 پست

باردارم خواب دیدم یه پسر خوشگل   خوشتیپ سه تا نون سفید و گرد بهم میده میگم خودم نون دارم میگه نه نو نای تو سرد شده اینا داغن بزور بهم میده تعبیرش چی میشه

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمدونم🙁

منم امشب دیدم سه تاگاو هستش وسطشون گیر کردم هی سعی میکردم فرار کنم فرار کردم سوار شدم اسب فرار کردم یکیش دنبالم افتاد ی بار افتادم از اسبه زخمی شدم دوباره سوار شدم بازم دنبالم بود بعدش دیه بلند شدم از خاب

برا من که بارداری بود  حالا یا خودت یا اطرافیانت

عزیزم خودم باردارم سه ماهمه ربطی ب جنسیت داره؟

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
میخوای باردارشی؟ 

عزیزم باردار هستم سه ماهمه

نمدونم🙁 منم امشب دیدم سه تاگاو هستش وسطشون گیر کردم هی سعی میکردم فرار کنم فرار کردم سوار شدم اسب ...

انشاالله خیره

نمیدونم عزیزم

بچا شما چیشد؟دختره یا پسر

خیره انشالله...

اومدن خیرو برکت به زندگی.ودریافت احترام دیگران....

فکر میکنم شبیه همینا باشه ب امید خدا

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com