با ورود کرونا و کمتر شدن رفت و آمد ! با وجود اینکه ظاهراً به روال قبل برگشته اما انگار تو همون دو سه سال گیر کردم و اصلا تمایلی به معاشرت ندارم 🤦 تو مهمونی نهایت دو سه ساعت تحمل کنم !دوست ندارم غیر همسرم و پسرهام کسی کنارم باشه 😐
حتی خانواده خودم ! هیچ مشکل خاصی هم با کسی ندارم
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
شما هم بچه دارید ؟ راستش ترسماز اینه بچه هام به این روال عادت کنم!
منم دچار بودم تا جایی که دنیام شده بود چهاردیواری خونه
درستش کردم تو هم میتونی
با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶 اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩 وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:/// فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃 یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده
البته من دوست دارم روابط اجتماعیمو گسترش بدم ولی حقیقت نمی تونم بیشتر از نیم ساعت تو جمع بمونم کلافه می شم تو خیابون همش استرس دارم فقط تو خونه پیش خانواده ام ارامش دارم
منم مثل شما دور همی بیشتر از یکی دو ساعت باشه بهم میریزم
دقیقا ! واقعا به زور تحمل میکنم و متاسفانه به دلخوری هم نکشه ولی احساس میکنم بقیه ناراحت میشن ! توضیحی هم نیست
بیشتر و بیشتر مهمونی برو یواش یواش ری استارت میشی منم دچار بودم تا جایی که دنیام شده بود چها ...
سعی کردم ولی واقعا نمیشه ، حتی کلاس ورزشی بخاطر همکلام شدم و روبرو شدن با آدمها برام سخته