2777
2789
عنوان

اختلالی جدید بنام دوری از همه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 36 پست
اطرافیان خیلی تاثیردارن.حتما چیزی دیدی که زده شدی.پس خوبه خودت پی بردی که مشکل کارکجاست.منم اینو خیل ...

بله متاسفانه خیلی زیاد ، قدیم یکی بهم سلام میکرد ازش بت می‌ساختم دیگه بهتر از اون آدم نبود تا خلافشو ثابت میکرد 😂 آخرین نمونه این بود کسی که فکر میکردم باسواد و با شعور حدس زدم به شخصی ترین وسیله من بدون اجازه دست زده و پیامو اطلاعاتی که نباید رو‌دیده‌😐 چجوری باز اعتماد کنم ؟! یعنی یکم داشتم شل می‌گرفتم باز برگشتم به همون یکی دو ماه قبل شکاک تر و عصبی تر

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

نظرت چیه‌راه مشاور در پیش گیریم ؟! 😂😂 اینقدر رفتم خودم همه رو حفظم ولی تو عمل که میرسه تو تنظیمات ...

شما منی یا من شمام؟

والا من این قدر مشاور و روانشناس و روانپزشک رفتم که اخر سر خودمم رفتم ارشد روانشناسی کنکور دادم 

لبته جدیدا هم یه مشاوره شروع کردم ولی حس می کنم دیگه درست نمی شم🥲🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما منی یا من شمام؟ والا من این قدر مشاور و روانشناس و روانپزشک رفتم که اخر سر خودمم رفتم ارشد روان ...

یاااااا خدا 😐 همزادیم 😂 به سرم زده برم رشته روانشناسی ! دیروز داشتم تاییدیه رو از همسرم می‌گرفتم 😂😂😂😂😂😂 اینقدر‌رفتم گفتم اینطوری فایده نداره‌ برم دانشگاهی ادامه بدم

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

شما منی یا من شمام؟ والا من این قدر مشاور و روانشناس و روانپزشک رفتم که اخر سر خودمم رفتم ارشد روان ...

موفق باشی ، ایشالا حالمون هم خوب بشه از این شرایط بیرون بیاییم

بله متاسفانه خیلی زیاد ، قدیم یکی بهم سلام میکرد ازش بت می‌ساختم دیگه بهتر از اون آدم نبود تا خلافشو ...

متاسفانه یا ازاون ور بوم میفتی یا ازاین ور😂یه کم به خودت زمان بده.چون حق داری واقعا ناراحت بشی.سرم اومده ک میگم.به مرور خوب میشی اصلا ب خودت سخت نگیر.ولی ازاین به بعد احتمال هررفتاری و ازهرکسی بده.ماآدما فرشته که نیستیم.اگه اینطورفک کنی اذیت هم نمیشی

متاسفانه یا ازاون ور بوم میفتی یا ازاین ور😂یه کم به خودت زمان بده.چون حق داری واقعا ناراحت بشی.سرم ...

افرین ، باید یاد بگیرم بین سیاه و سفید یک نوار خاکستری هم بزارم 🙏👍