2777
2789
مراقب باش اگه میسترس خوبی نباشی، میره سراغ بقیه اینستا روزی نیس که دایرکت من نیان مازو ها

عزیزم  خودش دنبال تنوع هست چه خوب باشم چه نباشم  آدم تکراری آدمو خسته میکنه مخصوصا این کارا تغییر میخواد اینا برام مهم نیست آرامش خودم مهمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی یگو همشو رفتم چند ساله الان دنبال آرامش فردی ام 

برای آرامش یا باید همسرت رو به سمت درمان هول بدی

یا خودت رو به سمت طلاق .

راه حلی براش ندارم

چون این گره به دست جفتتون باز میشه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
خودت میدونی که این به من مربوط نیست که اینور اونور برم  تازه من به هر دری زدم تا خود آدم نخواد ...

کاملا به شما هم‌مربوط میشه چون شریک زندگیش هستی و به قول خودت داری اذیت میشی

کاملا به شما هم‌مربوط میشه چون شریک زندگیش هستی و به قول خودت داری اذیت میشی

چه فایده میدونم مربوط میشه ولی بیهوده  خودش از من و شما عاقل تره ولی نمیخواد 

من تلاشمو خیلی کردم خیلی 

اگه واقعا تلاشتو کردی

و از این بابت مطمئنی که کار دیگه ازت ساخته نیست

پس راهی جز جدایی به ذهنم نمیرسه که شرایطش رو نداری

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
برای آرامش یا باید همسرت رو به سمت درمان هول بدی یا خودت رو به سمت طلاق . راه حلی براش ندارم چون ...

من تنها واقعا دیگه کشش ندارم با یکی که فکرش دنبال میسترس بودنه 

من تنها واقعا دیگه کشش ندارم با یکی که فکرش دنبال میسترس بودنه 

حرفی ندارم واقعا