2777
2789
تازه بیشتر دوست داره به بقیه هم بگه میسترس بشن 

وقتی خودش نخواد روحش رو از بیماری عبور بده

از من و شما و بقیه کاری ساخته نیست😊

حس پوچی و تهی برای همسرتون در راهه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه میخواد گسترش‌ش بده 

هرطور که خودت صلاح میدونی

من راه درمانشو بهت گفتم و اینکه احساس میکنم خودتم از این ارباب برده ای لذت میبری چون اگر لذت نمیبردی و در عذاب بودی حتما به پزشک مراجعه میکردی مخصوصا س ک س تراپ و یک روان پزشک که راه حل بده

وقتی خودش نخواد روحش رو از بیماری عبور بده از من و شما و بقیه کاری ساخته نیست😊 حس پوچی و تهی برای ...

از من آره از شما هم کاری ساخته نیست من چکار کنم بی خیال باشم 

از من آره از شما هم کاری ساخته نیست من چکار کنم بی خیال باشم 

شما همین الانش هم بیخیال هستی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
هرطور که خودت صلاح میدونی من راه درمانشو بهت گفتم و اینکه احساس میکنم خودتم از این ارباب برده ای لذ ...

نه قضاوت نکن  

من تحمل میکنم 

نه لذت 😔

خودش اصن نمیخواد 

من خستم میفهمی خستههههه

نه قضاوت نکن   من تحمل میکنم  نه لذت 😔 خودش اصن نمیخواد  من خستم میفهمی خستههههه

من شمارو قضاوت نکردم از روی صحبتت اینطوری برداشت کردم که خودتم داری لذت میبری و راضی هستی ولی اگر واقعا خسته هستی 

من دو تا پیشنهاد بهت دادم

حتما خودت مراجعه کن

من شمارو قضاوت نکردم از روی صحبتت اینطوری برداشت کردم که خودتم داری لذت میبری و راضی هستی ولی اگر وا ...

خودت میدونی که این به من مربوط نیست که اینور اونور برم  تازه من به هر دری زدم تا خود آدم نخواد نمیشه