2777
2789

بگین لطفا به کدوم آرزوهاتون رسیدین و مهم ترین دستاوردتون چی بوده؟ 

اگه برمیگشتین عقب چه کارهایی رو انجام نمیدادین؟ 

باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نام خدا 

۴۰ سالمه 

به هیچی نرسیدم 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

۲۷ ام درسمو خوندم کارشناسی دارم گواهینامه گرفتم رانندگی میکنم ازدواج کردم و ی دختر ۳ سالمه... خلاصه زندگیم از ۱۸ سالگی به بعد البته دستاورد نیست... دوست داشتم کارمند بانک میبودم پای قمام نمیشه این برام دستاورده 

اشتباهات گذشته منو پخته تر کردن بخاطر همین برنمیگردم..

رسیدن هم فامیل کلا افتصاه بودن هستن خداروشکر فامیلامون وقتی منو میبینن از حسودی دق میکنن و خداروشکر میکنم دل دشمنو خوش نمیکنه ک همه جوره ببازم

۲۴ ام ،مجردم و مدرک کارشناسی دارم و شاغلم و کارمند و گواهینامه گرفتم و رانندگی میکنم ،دوس دارم ارشد هم بگیرم اما هنوز نمی‌دونم چه گرایشی

زبان هم میخونم اما دوست دارم یک هنری یاد بگیرم و در کل خودم از خودم راضی نیستم ،حس میکنم درجا میزنم و الکی عمرم داره میگذره بدون هیچ پیشرفتی ...