2777
2789

بگید وقتایی ک میرن پیش دوستاشون مثلا اک دیروقت بیان رفتار درست چیه من در هرصورت غر میزنم اخم میکنم قهر میکنم گاهیم دیگ گریه میکنم شوهرمم بیشتر وبیشتر میره کاهی ک وقتی میاد من حالم خوب باشه بخندم و شاد باشم اون شرمنده تر میشه و رفتار بهتری داره غر ک‌میزنم طلبکارتره 

شما بگید رفتار درست چیه من همش یسره گریه میکنم و قهر 

نمیدونم چرااینجوری شدم تا یچی میشه همچین قهر میکنم ک شوهرمم میکه ای بابا دودقیقه میام‌خونهذاعصتبم خورد میشه نیام بهتره و میره پیش دوستاش 

خیلی دوست دارم عاقل تر برخورد کنم شما میشه بگید چیکار میکنید خیلی شوهرم دور شده ازم خیلی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

خب خوش اخلاق باش 

من چه خوش اخلاق چه بداخلاق میره پیش دوستاش

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعن خیلی سختع شوهر ادم رفیق باز باشه 

بله ولی سخخترراز رفیق بازی اون اینه بخاطر بداخلاقی تو‌بدترم بشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خب خوش اخلاق باش  من چه خوش اخلاق چه بداخلاق میره پیش دوستاش

نمیدونم چرا نمیتونم ب قول شوهرم‌میکه اگ‌دوروز غر نزنی اروم‌باشی حس میکنی غرورت داره منفجر میشه و باید ی دعوابندازی

بله ولی سخخترراز رفیق بازی اون اینه بخاطر بداخلاقی تو‌بدترم بشه

ولی واقعن نمیتونی درستش کنی من خیلیارو دیدم بهتره رو خودت کارکنی بیخیال بشی نسبت ب این قضیه وگرنه داغون میشی 

اینجا مردم تو رو با حرفاشون میکُشن ://  
منم رفیق بازه  نمیدونم چیکارش کنم

شما رفتارتون چجوریه وقتی میره و‌میاد

خودت بهتر از همه میدونی و الان بهش اشاره کردی

بیخیال باش و شاد و خوشحال خودش کم کم تمایل پیدا میکنه که نره سمت دوستاش

یه سوال،قبل از اینکه ازدواج کنید رفتار یا علامت خاصی داشتن که رفیق بازی شونو نشون بدن؟

من جاریم همه جا باهاش میره حتی تو جمع رفیقاش میگه زن یا دوست دختراشون بیارن شباهم همه باهم خونه هم م ...

بنظرم ربطی نداره... اونی که بیشرفی بخواد بکنه میکنه... حالا ربطی نداره زنش باهاش باشه یا نباشه

من جاریم همه جا باهاش میره حتی تو جمع رفیقاش میگه زن یا دوست دختراشون بیارن شباهم همه باهم خونه هم م ...

کی‌خیانت کرد 

من حوصله ندارم بابا هرشب هرشب چخبره دوبار ک‌بریم یبارشم‌خب باید بیان خونه مادیگ‌من‌اصن‌حوصله‌مهمونی ندارم‌ ولی خب دقیقا با رفیقاییش میره که رفت وامدخانوادکی‌هم‌داریم‌اغلب ماخانوماهم‌ همسرامون‌برن ‌میریم استخر یا توخونه دورهمی ولی همموون باهم‌ن