2777
2789
عنوان

بيرون رفتن با خانواده ي شوهر …

1353 بازدید | 40 پست

امروز بخاطر اينكه شام قرار بود با خانواده ي شوهرم بريم رستوران ، از صبح چيزي نخورده بودم 🥲

گفتم شام ميريم بيرون و اونموقع غذا ميخورم - 

حالا جايي كه رفته بوديم سلف سرويس بود … 

ديدم جاري نازنينم كلا به اندازه ي ٢ قاشق غذا كشيد و اومد سر ميز … 🤦🏻‍♀️😂 ولي من مثل اين نخورده ها  ٢ تا كفگير پر برنج كشيده بودم و كلي گوشت و سالاد و … 😂😂🙈 بشقابم پُر بود …  

خلاصه از خجالت ، بشقاب غذامو گذاشتم وسطِ خودمو شوهرم روي ميز يعني اين واسه جفتمونه 😅 حالا توي اون حال شوهرم هم همش ميگفت من نميخوام عزيزم 🤦🏻‍♀️ جاريمم كلا چشمش به بشقاب من بود 

اخرم نتونستم اونجا غذا بخورم ، همينجور گشنه رفتم و برگشتم … 🥲 

الانم نصف شب مثل وحشيا شيريني هاي عيد خونه رو خوردم ، دچار عذاب وجدان شدم 🤦🏻‍♀️🥲 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️

چرا چیزی نخورده بودی آخه😕 سر خوراکی رودربایستی نکن از دستت میره

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد