2777
2789
عنوان

بيرون رفتن با خانواده ي شوهر …

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 40 پست
فامیلای ما دعوت باشن بخدا دیدم قرص اشتهایی میخورن‌و‌میرن دعوتی😆

بحق چیزای ندیده😑🤭بقول ی ضرب المثل محلی که میگه کاه از خودتون نیست کاهدون که از خودتونه😂😂

حالام درسته غذا گفته و رایگانه مال خودشون نیست ولی اون معده بدبخت که مال خودمونه😂

نمیدونم چطوری تونستی گرسنه بلند شی از روی میز😐من خودم هیچ‌جوره نمیتونم وقتی‌گرسنمه از غدا خوردن دست ...

من ديگه ديدم خيلي ضايعست ، همه هم روي همديگه زوم بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحق چیزای ندیده😑🤭بقول ی ضرب المثل محلی که میگه کاه از خودتون نیست کاهدون که از خودتونه😂😂 حالام ...

😂🤣 اینا اخه کلا ی تخته کم دارن 😆 این یکی از رفتارای عجیبشون بود تازه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
نه بيشتر خواستم رژيم باشم و رعايت كنم كه به اينصورت شد 😂

پس اگه رژیمی الانم شیرینی نخور😅

منم شام خونه مادرشوهر بودم والا یکی یکی بلند شدن اما من بودم با مادرشوهرم داشتیم ادامه می‌دادیم😆 آخه باردارم تندتند گرسنم میشه.

من ديگه ديدم خيلي ضايعست ، همه هم روي همديگه زوم بودن 

خب باشن عزیزمن توهم خیلی خونسرد میزدی ب کوچه علی چپ‌و‌با خیال راحت غذاتو‌‌ میخوردی

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
😂🤣 اینا اخه کلا ی تخته کم دارن 😆 این یکی از رفتارای عجیبشون بود تازه

این دیگه واقعا یعنی ظلم ب خودشون😕خب هرکسی در حد اشتهارش غذا میخوره یا خونه خودش یا تو مهمونی،دیگه چ نیازی ب شربت اشتها هست😑

این دیگه واقعا یعنی ظلم ب خودشون😕خب هرکسی در حد اشتهارش غذا میخوره یا خونه خودش یا تو مهمونی،دیگه چ ...

دقیقا

حالا پولشو کی حساب کرد گشنه موندی. اگه کلی پول دادی گشنه برگشتی که باید بیشتر حرص بخوری😄

همون - 🥲

احتمالا شوهرم پول خودمونو حساب كرده باهاشون 

از اين ديد بهش نگاه نكرده بودم 😂😂🤦🏻‍♀️