2777
2789

پسرعموته  قبلا هیچ شناختی نداشتی ازش؟باهاش هیچ برخوردی که نشون بده دوستت داره نداشتی تو مجردی؟بهش میگی نیا خونه مریض میشی بعد داداشت شما رو میبره دکتر ،عجیبه 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

نه به این آسونی نیس اگ محبتی نبود زندگی حتی ۱ ثانیه هم دوام نمیاورد چ برسه ۳سال یکم فکر بچه ناراحتت کرده فک میکنی چون بچه نیس مردت اینجوری میکنه در حالیکه همه مردا چ بچ با شه نباشه محبت کردن بلد نیستن برو تاپیکارو بخون شکر خدا میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا ابراز علاقه بلد نیستن و خیلی جیزا که برای ما مهمه به عقل نداشتشون نمیرسه به امید خدا کرومات خو ...

بارها صحبت کردم ، آروم گفتم ، با دعوا گفتم ، قهر کردم ، 

اصلا اول جا میخوره ک من از کجا متوجه میشم و بعد حرفای مسخره پیدا می‌کنه و توجیه می‌کنه ولی برای من ک منطقی نبوده و هرگز هم نخواسته بعدش جبران کنه 

مامانم میگه پاشو بیا ، اون گذاشتت و رفته ، تو هم بیا ، بزار همونجور ک رفته بره 

تو فکرمه همین کارو کنم 

نیومد خونه کجا موند ؟ مادرش نگقته برو پیش زنت مریضه

به همه گفتم خودم بهش گفتم بره ولی آخه انتظار نداشتم واقعا بره 

گفتم بزار مردم نگن برو ،ببینم خودش دلش نمیسوزه 😳

دیدم نه اصلا هم نمیسوزه 

دکتر گفته یک هفته ناقلی ، قراره یک هفته دیگه بیاد 😭

به همه گفتم خودم بهش گفتم بره ولی آخه انتظار نداشتم واقعا بره  گفتم بزار مردم نگن برو ،ببینم خ ...

مردها درک کافی ندارن عزیزم 

باور کن شوهرت بلد نیس چجوری رفتار کنه وگرنه اینجوری نیس نخوادت

@نی_نی_یار_پنج     @نی_نی_یار_شب     این خانم رماله وهمچنین بی ادب

دروغ ميگه اين آدم روانيه

يه ستاره بيني قرآني كه از امام علي (ع) هستش من طبق اون بهشون گفتم

از پستا متوجه ميشيد

من اين خانم تهمت زنو واگذار كردم به امام رضا

عزیزم چرا بهش میگی نیا خونه  والا بعضی زن ها سر یک سردرد ساده چنان فیلمی بازی میکنن جلوی شوهر ...

حاضرم قسم بخورم یک درصد شوخی نبود 

کاملا جدی دو بار مستقیم باهام حرف زده